reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Mona152 to mam nadzieję, że w lutym tam nic nie będzie widać hehe. Za tydzień mam normalne USG u mojej gin także zobaczę jak Fasolinka się miewa i jak rośnie. Trochę się niepokoję tymi wynikami, ale... co ma być to będzie, nie mamy już na nic wpływu dziewczyny, tego musimy się trzymać :)

Anney \, próbowałam Ci odpisać na priv ale chyba nie poszło :zawstydzona/y: jak wstawiłaś linka tu w którejś wiadomości to mogłam odczytać co pisałyście, ale nie widzę nigdzie wątku zamkniętego wśród wątków na forum, no chyba, że w ogóle nie powinno go tu być ? :p

Hahaha Anney rozumiem, że to Twój sposób na wywołanie córy?:D Oby skuteczny, trzymam kciuki! U mnie też musi być cipeczka, nie ma opcji :)
Byle zdrowe, to i siusiaka przeboleję ;) może drugie do pary uda nam się szybciej zmajstrować :)

Cupcake ja w pierwszej ciazy bylam pewna ze chlopak i wszystkim mowilam ze bedzie synus na usg okazalo sie ze bedzie corka maz sie poplakal a ja w szoku :p teraz chcialabym znow dziewczynke ale podejrzewam ze moze byc chlopiec :)

Hahaha Anney rozumiem, że to Twój sposób na wywołanie córy?:D Oby skuteczny, trzymam kciuki! U mnie też musi być cipeczka, nie ma opcji :)
Byle zdrowe, to i siusiaka przeboleję ;) może drugie do pary uda nam się szybciej zmajstrować :)

i tobie tego zycze ;) i wlasnie, byleby zdrowe!

reklama
Lucalew zeby tylko :D
A ja nic nie obstawiam, chociaz ciekawa jestem. Moze w poniedzialek jak bedzie ok to mi lekarz zdradzi co tam widzi navtym monitorku :D

Do góry