reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku jej ale ci się dzieci rozłożyły i najgorsze że jedno się rozchoruje później drugie i trzecie a później to każdy od siebie łapie:-( no współczuję ci biedulko jedno chore dziecko to tragedia a co dopiero trójka:-( i jeszcze Ty biedna

Pupui no i super że się udało! Wrzuć nam później foto:-) będzie dobrze powoli ogarniesz wszystko tylko zachowuj spokój:-)

reklama
Lilia jezeli bedziemy moeli transportera to ja bede moec forda galaxy (7osobowy) tez wysoki :) wozek podwojny be skladania wsadze spokojnie ;) i rowery dla chlopcow ;) ;)

Beata Viki na szczescie tylko kicha a Alex troszke kaszle..ale daje im witaminy..czosnek. syrop z cebuli..wode z cytryna i miodem i mam nadzieje ze w piniedzialek dam ich do szkoly bo zwariowac z nimi idzie ..serio.. z samym emilkiem to ja odpoczywam..a oni teraz maja kumulacje enrgi...kilka dni z domu nie wychodza..ah

Pupui Gratuluję zakupu..teraz cierpliwosci ;)

Zjadlam oiad..ale nie zmiescilam calego. Musze chwilodczejac i dojem ;p ale co sie dziwis skoro przed obiadem gniazdko zjadlam..i jeszcze mam drugie na później mniam.
Z chlopakami nie jadlam slodyczy w ciazy..a tu bym slodkie jadla tylko ..nie wszystko ale smakuje mi jak nigdy ;)

Dziewczyny ja zdziwiona jetem ze jutro 12 tc zaczynam.. strasznie szybko mi czas leci ..
Toc ja za 26 tygodni bede miala dzieci na rekach ;) ja wam mowie ze rozpakuje sie w 38 tc max :p
A tu psikus i maluch w 42 wyskoczy hahaha ;)

Na dniach dostane list kiedy mam usg i juz sie doczekac nie mogę ;)

Ciekawa jestem kto tam siedzi i sie zastanawiam czy prywatne usg zrobic w ok 16 tc ... (bede miala drugie usg w 20 i tez okreslaja plec) csy prywatne sobie zostawic na np 26-28 tc..ajj nie wiem co robic ;)

Widze ze temat samochodow na tapecie. Ja mam seata ibize i jestem zadowolona. Najwazniejsze ze w bagazniku miescimi sie wozek. Tylko moglby miec mocniejszy motor bo pos forke wleke sie jak mul. Ale tak to jest jak kupuje wersje podstawowa[emoji1] enek ma audi a5. Super auto ale jako ze jest to auto sportowe to z tylu moga siedziec tylko 4 osoby. Dlatego na wiosne chcemy wymienic na audi a6 kombii.

No wlasnie Akuku jakie dzieci? Czyzbys uslyszala 2 pociagi?[emoji12]

Gnidka mialo byc dziecie :D

Nie no literowke wstawie niechcacy i juz sie czepiaja i wroca mi 2 dzieci.. haha

Marand dzięki zaraz sprawdz..

Witajcie babeczki !
Ja tez nie czuje nic a nic ze w ciąży jestem, jedynie brzuch rośnie i cycki bolą.. I ostatnio jakaś senna bardziej jestem, E za to w nocy spać nie mogę i sie budzę non stop :/ ale ja mam łatwiej troszki bo to moje pierwsze, wiec dopiero "raczkuje" :) z tego co opowiadacie niektóre to w nocy macie armagedon !
Co to autek to powiem wam ze rożnymi jeździłam sedanem albo jakimś babskim małym, teraz jeżdzę duża mazda suvem wygodne jak nigdy.. Jak mój m chce sie na jeden dzień na jego mała Hondę wymienić to "płacze" :) ale przynajmniej duże i ze trzy foteliki by zmieścił wiec... Hehe kto wie :)
Co do choróbska, życzę wam zdrowia i maluszkom :) ja sama cos niewyraźna.. Głowa boli gardło boli ehh .. Wczoraj juz myślałam ze jest lepiej, a dzis sie budzę i dreszcze i to samo:( temp niby nie mam bardziej podgorączkowy stan, ale i tak sie martwię ze to juz trzeci dzień..
Wracając to tematów - co do płci juz bym chciała wiedzieć!! :) nie mam specjalnych zachcianek wiec nie mam pojęcia .. Ale córeczkę bym chciała <3

reklama
Do góry