reklama
lilija
Fanka BB :)
No patrz! Uwzięła się na tego biednego LeonaWyszedł mi Chłopiec... także Leon! Rośnij zdrowy!![]()
\ właśnie sobie "obmacałam" i mnie też przestały bolećDziewczyny przestaly mnie bolec piersi, czy Was moze tez?.
Bravo! Prawo jazdy piekna rzecz. Też na poczatku troszkę sie bałam, ale nie miałam przerwy dłuższej w jeżdzeniu. Na poczatku jak sie przeprowadziłam do Poznania to tylko trasą do pracy jezdziłam, ale z biegiem czasu największe ronda i tramwaje mi nie straszneale mam plan ze jak wszystko z maluszkiem bedzie ok to wiosna zapisuje sie na godziny nauki jazdy, moze to mnie odblokuje
Z jednej strony tak,ale też więcek konkurencyjnych szkół jest i mi sie wydaje,że staniało. Mi sie marzy na motuuurLucalew u nas nawet platnosc mat raty rozkladali. No ale ja robilam w 2007r teraz to pewnie podrożało wszystko. I sam egzamin w WORD to teraz porażka
Brawo!.... Wiec chyba w 5 czy 6 miesiacu ciazy wykupilan kilka godzin z instruktorem. Dalej troche sie balam ale bardzo chcialam jezdzic. Enek kupil mi auto w pazdzierniku a rodzilam 13 grudnia [emoji1] to najlepsze co zrobilsm. Teraz jade gdzie chce i nie musze enka prosic
hahahaha to własnie tak jak Ja terazUciekam spaaac i wy też a sio! Bo jutro znow będę pół godziny przez was nadrabiala. Kolorowych:-)

Nie chce byc chamska ...ale będę i napiszę TO : Właśnie wróciłam z Pizza Huy z festiwalu pizza, najadłam się za wszystkie czasy, pękam z przejedzenia i rozkoszyZjadlam gnoazdko i tylko sie podraznilam hehe .glodna jestem ale nie wiem co zjesc.. hmm najlepiej to cos slodkiego ale bic nie mam..moze i dobrze..
Co do Emilka to naprawde szkoda mi tego Twojego łobuza, niech wraca szybko do zdrówka :*
Oj wszystkie coś dziewczynki pragną]I mam nadz ze młode pięknie pokaże ze jest dziewczynką
Miłego wieczorku dla was
Akuku
A mnie piersi nie bola j nie bolaly ani razu w tej ciazy.. zreszta chyba w zadnej nie bolaly..
Heh jaj juz taj sprawdzamy plec testami to jak kiedys czytalam ze mozna sprawdzic jeszcze jakos... cos bylo ze gotowac czerwona kapuste iles czasu i potem wlac troche do porannego moczu i jak zabarwi na rozowo to dziewczynka a na niebiesko chlopak..
Aa i mozna kupic test wyglada jak ciazowy ale wlasnie z moczu plec dziecka.. moim kolezankom sie sprawdzilo.ciekawe kiedy mozna jak juz teraz to poczytam opinie i zakupie haha..
Cos jeszcze bylo z wsypaniem sody do moczu i jak sie pieni to cos tam a jak nie to cos tam..
Mam dziwna sytuację u chłopców w pokoju..
Wczoraj jak budowalam lego smierdzialo mi jakby ryba ? Ale myslalam ze moze hormony czy cus..ale dzis m mowi ze cos smierdzi i szukal resztek jedzenia czy czego... ale dzieci nie jedza w swoim pokoju ..czasem tylko jablko czy inny owoc..ale naprawde rzadko..
No i mowie do m z jak byl wylaczony kaloryfer to nic nie bylo czuc.a jak wlaczyl to zkowu sprpd nie z tej ziemi. Wylaczylam..wywietrzylam i nic nie czuc.. macie jakis pomysl co to moze byc ?
Heh jaj juz taj sprawdzamy plec testami to jak kiedys czytalam ze mozna sprawdzic jeszcze jakos... cos bylo ze gotowac czerwona kapuste iles czasu i potem wlac troche do porannego moczu i jak zabarwi na rozowo to dziewczynka a na niebiesko chlopak..
Aa i mozna kupic test wyglada jak ciazowy ale wlasnie z moczu plec dziecka.. moim kolezankom sie sprawdzilo.ciekawe kiedy mozna jak juz teraz to poczytam opinie i zakupie haha..
Cos jeszcze bylo z wsypaniem sody do moczu i jak sie pieni to cos tam a jak nie to cos tam..
Wczoraj jak budowalam lego smierdzialo mi jakby ryba ? Ale myslalam ze moze hormony czy cus..ale dzis m mowi ze cos smierdzi i szukal resztek jedzenia czy czego... ale dzieci nie jedza w swoim pokoju ..czasem tylko jablko czy inny owoc..ale naprawde rzadko..
No i mowie do m z jak byl wylaczony kaloryfer to nic nie bylo czuc.a jak wlaczyl to zkowu sprpd nie z tej ziemi. Wylaczylam..wywietrzylam i nic nie czuc.. macie jakis pomysl co to moze byc ?
lilija
O Boziu buhahahaha jakie iście szatańskie metody, czerwona kapusta i mocz...hahahahaha ciekawe .A mnie piersi nie bola j nie bolaly ani razu w tej ciazy.. zreszta chyba w zadnej nie bolaly..
hehe moja koleżanka ostatnio poszła na urlop, ma dwóch chłopaków, stwierdzila ze w jeden dzień weźmie sie za ich pokoj, gruntownie go posprzata. Teoretycznie dzieci tez nie jadają w pokoju, a znalazła u nich jedzenie z pleśnią wszelkiego rodzaju powtykane w przerózne miejsca, czuła sie jakby szukała jajeczka zająca wielkanocnego, co chwilkę jakaś niespodzianka
Jeśli zapach wydziela sie w trakcie odkręcania kaloryfera to może w niego coś włozyły? (nie wiem jaki masz kaloryfer) , a może w rury cos sie dostalo hymmm
Akuku
Lilija oni zawsze pytaja czy mogą jalbko , banana itd... jedza w salonie.. glownych posilkow nigdy nie jedza w pokoju.. nei weim co to..ale tez musze im generalny porzadek zrobić.. może cos znajde. choć chyba jeszcze nigdy nic nie znalazłam 
M jutro rozkręci kaloryfer (elektryczny i zobaczy czy cos tam jest)
tutaj można kupic test na plec dziecka hehe
kurde taka ciekawa jestem ze nie wiem czy się nie skusze- choć wiadomo on nie ma 100 % i jak się pomyli oddaja kase
hehe
IntelliGender Boy or Girl Gender Prediction Test | eBay
a tu te testy dla jaj
Zainspirowana obejrzanymi filmikami na YouTube o metodzie testowania plci dziecka w ciazy postanowilam podzielic sie
Metoda numer 1:
sladniki:
pol czerwonej kapusty,woda i ranny mocz,2 szklanki.
Kapuste kroisz i gotujesz przez 10 min.Studzisz...
do jednej szklanki wlewasz wywar z kapusty ok 1/4 i tyle samo rannego moczu do drugiej.
Przelewasz kapuste do moczu i czekasz...
wynik:
-jesli nie zmieni koloru -dziewczynka
-a jak zmieni na odcien czerwono-rozowy-chlopiec
Metoda numer 2
skladniki:
lyzeczka sody oczyszczanej,ok 1/4 szklanki rannego moczu
Do szklanki wsypujesz sode i zalewasz moczem.
Wynik:
-jesli bedzie pianka-chlopiec
-jak zostanie nie spienione-dziewczynka
hahaha
M jutro rozkręci kaloryfer (elektryczny i zobaczy czy cos tam jest)
tutaj można kupic test na plec dziecka hehe
IntelliGender Boy or Girl Gender Prediction Test | eBay
a tu te testy dla jaj
Zainspirowana obejrzanymi filmikami na YouTube o metodzie testowania plci dziecka w ciazy postanowilam podzielic sie
Metoda numer 1:
sladniki:
pol czerwonej kapusty,woda i ranny mocz,2 szklanki.
Kapuste kroisz i gotujesz przez 10 min.Studzisz...
do jednej szklanki wlewasz wywar z kapusty ok 1/4 i tyle samo rannego moczu do drugiej.
Przelewasz kapuste do moczu i czekasz...
wynik:
-jesli nie zmieni koloru -dziewczynka
-a jak zmieni na odcien czerwono-rozowy-chlopiec
Metoda numer 2
skladniki:
lyzeczka sody oczyszczanej,ok 1/4 szklanki rannego moczu
Do szklanki wsypujesz sode i zalewasz moczem.
Wynik:
-jesli bedzie pianka-chlopiec
-jak zostanie nie spienione-dziewczynka
hahaha
reklama
werci
Hej wróciłam po pracy i mam serdecznie dosyć. Auta nie kupiliśmy zadnego, a zostały mi dwa dni żeby to załatwić
ja jestem uzależniona od samochodu przede wszystkim ze względu na prace, wcześniej miałam pandemii, ale teraz chce coś w czym zmieszczą dwójkę dzieci i wozek.
Co do płci to czuje ze będzie chłopak, no ale może w poniedziałek się dowiemy, jak zwykle mam stres przed wizyta
Co do płci to czuje ze będzie chłopak, no ale może w poniedziałek się dowiemy, jak zwykle mam stres przed wizyta