reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
ojj Beatko Beatko :D moj pecherz bez zmian, tego bolu nie bylo juz w ciagu dnia ale po drzemce wrocil, najgorsze jest to ze nawet nie bede umiala ginowi wytlumaczyc jak i gdziexten brzuch mnie boli.
ale za to zaczelam sie mega stresowac przed jutrem :(:( brzuch boli z nerwow ...
a jak Twoj brzuszek Beatko? :D

Magdus czyli jednak ciąża z zaskoczenia jest możliwa…no kurcze, a myślałam, że to tylko w tych programach :) zdrowia życzę, a ja w poprzedniej ciąży raz miałam zapalenie i furagin brałam normalnie - 2 dni i jak ręką odjął, a ból był niesamowity.

Ja farbuję w obu ciążach włosy.

Dziś z synkiem byliśmy na spacerku i pierwszy raz chodził sam po śniegu – oczy jak 5 zł :) a pogoda piękna, słoneczko i śnieg leżący – cud, miód.

Akuku zdrówka dla synka! No i dla Ciebie!

POLSKA!!! :)

Bylam z emilkiem w szpitalu jak wiecie- ale nie długo tylko wizyta i do domu, ale casu nie mam..ani sily nawet :(
biedny ma cale czerwone oczy i zaropiale..po drzemce w dzień znowu oczu nie mogl otwoerzyc...plus jeden widze- spi dluzej..znaczy budzi się ale dam pic , cyca czy smoczek i spi ..
Znowu temperaturę wysoka dostal 39.5 ! masakra jakas bo to 6 dzień temperatury...lekarz mowi ze to wirus i chyba ma racje..bo jak sobie poczytałam ulotki to krople które dostal emis w czwartek sa antybiotykiem a nic kompletnie nie pomogly wręcz się pogorszylo..a jak wiadomo na wirus antybiotyk nie pomoze... dziś przepisal inne krople- bo mowi ze jest tak ze krople dzialaja na jakies 95% bakterii i może być tak ze on ma jakas z tyvh 5 %.. dostal inne krople z antybiotykiem..ale na razie lipa... zasnal na godzine i już ma sklejone oczy...ehh

ja mam gardlo czyste niby,,,

szukałam serduszka i nie znalazłam..same porażki dziś

reklama
Akuku może faktycznie wirus i u ciebie też.
Ja jak karmiłam to pojechałam w jeden długi weekend na dyżur bo tak mnie gardło bolało że normalnie łzy leciały jak przełykałam śline, coś okropnego, a lekarka mówi że czyste o_O ale powiedziała że wierzy że tak boli i że tak czasem wygląda wirusowe zap gardła (że nic nie widać) zaleciła syrop z czosnku i cebuli i jakieś inne naturalne sposoby.....

Do góry