reklama
lucalew
Fanka BB :)
Akuku ja tez bede pytać o płeć. Dziękuję za kciuki i tez trzymam za nas mocno.
loveboiled
W UK chodzby wiedzieli to nie powiedza na tym pierwszym usg
Cześć dziewczyny dołączam do Was, termin na 8 sierpnia. Jest to bardzo wyczekiwana ciąża, bo walka o nią trwała prawie 4 lata. Ja badania prenatalne miałam w piątek, na wyniki czeka się ze dwa tygodnie, mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok! Po usg lekarz stwierdził pępowinę dwunaczyniową, w środę idę na powtórne usg, jak to lekarz powiedział będzie szukał tętnicy dalej. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok!
loveboiled
Akuku mi stanowczo powiedziala ze dowiem sie w 20 tygodniu
loveboiled
Bo z tego co wiem to takie maja reguly, a nie ktore szpitale nawet w 20 tygodniu nie mowia I wtedy tylko prywatnie
loveboiled
Cześć dziewczyny dołączam do Was, termin na 8 sierpnia. Jest to bardzo wyczekiwana ciąża, bo walka o nią trwała prawie 4 lata. Ja badania prenatalne miałam w piątek, na wyniki czeka się ze dwa tygodnie, mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok! Po usg lekarz stwierdził pępowinę dwunaczyniową, w środę idę na powtórne usg, jak to lekarz powiedział będzie szukał tętnicy dalej. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok!
Witaj
reklama
zanetaanna
Hej Dziewczyny,
Nie pisałam juz od kilku dni... Mam chwile czasu tylko dla siebie bo Maz poleciał na kilka dni do polski .
Jutro mam wizytę... Mam nadzieje, ze uda mi sie usnąć choc na chwilkę.
Trzymajcie za mnie jutro kciuki , bede Wam bardzo wdzięczna!
Od kilku dni nie mam zadnych dolegliwości prócz skoków ciśnienia ... Nawet budzi mnie bardzo mocno przyspieszony puls ;/
Zero bólu piersi i podbrzusza gdzie wcześniej każdego dnia.
Zadnych plamien nic ... Mam nadzieje , ze to dobry znak...
Gratuluje Wam wszystkich pomyślnych wizyt i trzymam za was kciuki!
Całuje
Nie pisałam juz od kilku dni... Mam chwile czasu tylko dla siebie bo Maz poleciał na kilka dni do polski .
Jutro mam wizytę... Mam nadzieje, ze uda mi sie usnąć choc na chwilkę.
Trzymajcie za mnie jutro kciuki , bede Wam bardzo wdzięczna!
Od kilku dni nie mam zadnych dolegliwości prócz skoków ciśnienia ... Nawet budzi mnie bardzo mocno przyspieszony puls ;/
Zero bólu piersi i podbrzusza gdzie wcześniej każdego dnia.
Zadnych plamien nic ... Mam nadzieje , ze to dobry znak...
Gratuluje Wam wszystkich pomyślnych wizyt i trzymam za was kciuki!
Całuje