reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

tak, ja bede pytac. moj gin moze nie dojrzy bo nie ma super mega sprzetu ale na prenatalnych moze sie dowiem
p.s. wam tez sie tak brzuch czasem chowa?

reklama
Loveboiled bede sciemniac ze przy Emilku mi powiedzieli hihi. Powiem zeby powiedziala co obstawia ; p

Ja teraz pytalam czy juz cos widac. Bylam w 12 tyg 3d. I powiedziala ze wyglada na chlopaka. W pierwszej ciazy tez mi powiedzial jak bylam w rowni 12 tyg.

Cześć dziewczyny dołączam do Was, termin na 8 sierpnia. Jest to bardzo wyczekiwana ciąża, bo walka o nią trwała prawie 4 lata. Ja badania prenatalne miałam w piątek, na wyniki czeka się ze dwa tygodnie, mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok! Po usg lekarz stwierdził pępowinę dwunaczyniową, w środę idę na powtórne usg, jak to lekarz powiedział będzie szukał tętnicy dalej. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok!

Cześć dziewczyny dołączam do Was, termin na 8 sierpnia. Jest to bardzo wyczekiwana ciąża, bo walka o nią trwała prawie 4 lata. Ja badania prenatalne miałam w piątek, na wyniki czeka się ze dwa tygodnie, mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok! Po usg lekarz stwierdził pępowinę dwunaczyniową, w środę idę na powtórne usg, jak to lekarz powiedział będzie szukał tętnicy dalej. Trzymajcie kciuki by wszystko było ok!

Witaj :) a o co dokladnie chodzi z ta pepowina? Czy to czyms grozi?

reklama
Hej Dziewczyny,
Nie pisałam juz od kilku dni... Mam chwile czasu tylko dla siebie bo Maz poleciał na kilka dni do polski .

Jutro mam wizytę... Mam nadzieje, ze uda mi sie usnąć choc na chwilkę.

Trzymajcie za mnie jutro kciuki , bede Wam bardzo wdzięczna!
Od kilku dni nie mam zadnych dolegliwości prócz skoków ciśnienia ... Nawet budzi mnie bardzo mocno przyspieszony puls ;/
Zero bólu piersi i podbrzusza gdzie wcześniej każdego dnia.
Zadnych plamien nic ... Mam nadzieje , ze to dobry znak...

Gratuluje Wam wszystkich pomyślnych wizyt i trzymam za was kciuki!

Całuje

Do góry