reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Little!!! Jak dobrze, ze juz po! Zewnatrzoponowe mówisz? Brrrrrrrr. Ja miałam pod narkoza krótka.
najwazniejsze ze juz po.

Masz skurcze?
odpoczywaj!

Ja pije wodę niegazowaną jakąś zwykła ze sklepu, dużo też piję herbat bo w ciąży polubiłam liptona , mąż dba o to aby w domu było kilka smaków, gazowanego praktycznie nie pije, jedynie jak gdzieś wyjdziemy i mąż sobie zamowi to od niego czasami łyknę, soki w kartonikach rzadko, ewentualnie mąż mi kupuje Dr witta

Aneczka gratuluje udanej wizyty. Oo i jaki wstydzioch maly/a.

Blerka ja poje przegotowana wode ;) ale mieszkam w takim regionie ze super wode mamy..zadnego kamienia. Mysle ze zwykla woda jest ok ;)

Wypisalam wlasnie zaproszenia na Victorka urodziny.. wyprawiamy dopiero 28 a on biedny nie moze zrozumiec czemubtak pozno ;( przeciez Pani w szkole mowila ze urodziny ma jutro wiec jutro powinien miec party ;)

Gardlo mnie boli okropnie..

Emilka oczy lepiej choc dzis znowu zaczerwienione ;(
Dalej krople dajemy.

Za to kaszle okropnie eh.

little.me - swietnie ze wszystko dobrze :) odpoczywaj teraz

yoohoosek - ja chodzilam tylko na nfz, ale jakbym chodzila tez prywatnie to bym pewnie robila wszystkie badania laboratoryjne na nfz, a lekarza prywatnego przeciez nei obchodzi gdzie robisz. Bez sensu robic 2 razy.

blerka - ja pije co mam pod reka - wode, herbate, kawe zbożową. Kawy zwykłej i przed ciążą nie piłam wiec mnie nei ciągnie. Gazowanych staram sienie pic.

a propo gazowanych - w poprzedniej ciąży bardzo pomagała mi coca cola na ból głowy :)))

hmm a ja pije gazowana wode. nie pepsi itp, tylko zwykla gazowana wode :D i nektar z czarnej porzeczki <3 niegazowane wody tez ale nie lubie. nie mpzemy ogolnie popadac w panike :D my ostatnio kupilismy pasztet z kogutkiem, zrobilam spbie 3 kromki, po 1,5 wyczytalam ze lepiej uwazac i reszta poszla do kosza hahaha :D ale prawda jest taka ze jalby tak czlowiek mial na wszystko uwazac i jesc tylko to co dozwolone to by po prostu zglupial ....
gratuluje wizyt kobitki :)
Akuku najwazniejsze ze urodzinki beda !!
kiedy ten Twoj biedulek sie wykuruje? :(

reklama
Magdus tez slyszalam by nie jesc pasztetu w ciazy, w poprzedniej ciazy zdarzylo mi sie zjesc kilka razy w tej jeszcze nie

Ostatnia edycja:
Do góry