reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

A ja ostatnio codziennie pasztet jadlam ! Chyba chodzi o to ze nie wolno tego z watrobka ;)

Magdus a no nie wiem wlasnie.. ; ( oby jak najszybciej .. juz mam dosc tych chorob !

reklama
Z tego co ja wiem pasztetu nie wolno jeść z uwagi na zbyt dużą ilość rodzaji mięs którą on zawiera oraz na konserwanty. Watróbki w ciązy nie wolna z uwagi na zbyt dużą ilośc witaminy A która sie w niej zawiera.

Little!!! Jak dobrze, ze juz po! Zewnatrzoponowe mówisz? Brrrrrrrr. Ja miałam pod narkoza krótka.
najwazniejsze ze juz po.

Masz skurcze?
odpoczywaj!

Za niedlugo do domku zmykam. Cholerne znieczulenie bardzo długo schodzilo. Ostatnio tez milam takie krótkie ogólne I po było krócej.
Skurczy bolesnych nie mam, ale takie lekkie ciągnięcie I brzuch czasem twardnieje. Dyskomfort ogólnie taki. Oczywiscie dali mi to..... paracetamol
Mam nospe na szczęście - tesciowa polozna mnie zaopatrzyla I będę brać.
Anney mam nadz ze szyjka trzyma sie ok!!!

ja wode niega√owana, herbate ryzowa, cytrne, soki wycoskane swoje. gazowanych u nas sie wogole nie pija ani sokow w kartoniku. mlody akurat nie pije nic oprocz wody :confused:

lucere kawa zbozowa!!!!! zapmnialam o niej! koniecznie musze dzis sobie zrobic :-) tralalalala

jesli chodzi o picie to jak przed ciaza nie lubilam wody mineralnej to teraz uwielbiam zywiec zdroj niegazowane taka pyszna jest bardzo mi smakuje:) ciaza niezle zmienia smaki:p

To sie zgadza z tymi smakami, wcześniej tak sobie lubiłam zupy na bazie rosołu, a teraz uwielbiam. Właśnie zrobiłam moją kochana pomidorówkę, oczywiście nie obyło sie bez "cyrków" . Zamiast Wegety wsypałam bułkę tartą, na szczęście szybko sie zorientowałam, a po bułce tartej nie ma sladu. Później okazło sie,że mam za mało koncentratu jak na taka ilość rosołu, ale postanowiłam i tak zrobic pomidorówke, bo miałam ochotę. Wyszła dośc blada, ale nie wiem jak to zrobiłam-jest przepyszna! Teraz sie zastanawiam jak to zrobić aby powtorzyc pozniej ten smak :))

ja z oimi chlopakami chleptalam zupy jak nienormalna. sama potrafilam litr osolu wypic hahaa.
bylam na weselu gdzies i oczywisci ebyl rosol ;) wsvyscy juz koncza glowne danie, a ja 10 kubeczek rosolu hahaha

moja mama pojutrze do nas przyjezdza!!! :-):-):-):-):-)

Ja tez zupy moge jesc mniam. Lepiej mi wchodza niz drugie dania...
Zjadam bo zjadam ale jakos nie chetnie.. za to surowki i zupy tak ;)dzis rosol jedlismy mm ;)
No i oczyeiscie slodkosci.. mniam mniam.

Mam ochote na krem waniliowy ktore do torrow robie ;) jutro bede robic to moze miskr wylize hehe ;)

Anney ciesze sie ze mama przylatuje. Pomoze Ci troche a Ty bedziesz mogla lezec..lezec..lezec. na dlugo zostaje ?

No trzyma sie nas chorobsko !!! Masakrycznie.

reklama
na 8 dni :-) kochana moja. bardvo mi pomoze.

krem waniliowy? jzu akuku.... teraz to ja chce!

Do góry