reklama
Little!!! Jak dobrze, ze juz po! Zewnatrzoponowe mówisz? Brrrrrrrr. Ja miałam pod narkoza krótka.
najwazniejsze ze juz po.
Masz skurcze?
odpoczywaj!
Za niedlugo do domku zmykam. Cholerne znieczulenie bardzo długo schodzilo. Ostatnio tez milam takie krótkie ogólne I po było krócej.
Skurczy bolesnych nie mam, ale takie lekkie ciągnięcie I brzuch czasem twardnieje. Dyskomfort ogólnie taki. Oczywiscie dali mi to..... paracetamol
Mam nospe na szczęście - tesciowa polozna mnie zaopatrzyla I będę brać.
Anney mam nadz ze szyjka trzyma sie ok!!!
anney
Fanka BB :)
ja wode niega√owana, herbate ryzowa, cytrne, soki wycoskane swoje. gazowanych u nas sie wogole nie pija ani sokow w kartoniku. mlody akurat nie pije nic oprocz wody 
lucere kawa zbozowa!!!!! zapmnialam o niej! koniecznie musze dzis sobie zrobic :-) tralalalala

lucere kawa zbozowa!!!!! zapmnialam o niej! koniecznie musze dzis sobie zrobic :-) tralalalala
aneczkaa736
jesli chodzi o picie to jak przed ciaza nie lubilam wody mineralnej to teraz uwielbiam zywiec zdroj niegazowane taka pyszna jest bardzo mi smakuje
ciaza niezle zmienia smaki
lilija
To sie zgadza z tymi smakami, wcześniej tak sobie lubiłam zupy na bazie rosołu, a teraz uwielbiam. Właśnie zrobiłam moją kochana pomidorówkę, oczywiście nie obyło sie bez "cyrków" . Zamiast Wegety wsypałam bułkę tartą, na szczęście szybko sie zorientowałam, a po bułce tartej nie ma sladu. Później okazło sie,że mam za mało koncentratu jak na taka ilość rosołu, ale postanowiłam i tak zrobic pomidorówke, bo miałam ochotę. Wyszła dośc blada, ale nie wiem jak to zrobiłam-jest przepyszna! Teraz sie zastanawiam jak to zrobić aby powtorzyc pozniej ten smak
)
anney
ja z oimi chlopakami chleptalam zupy jak nienormalna. sama potrafilam litr osolu wypic hahaa.
bylam na weselu gdzies i oczywisci ebyl rosol
wsvyscy juz koncza glowne danie, a ja 10 kubeczek rosolu hahaha
moja mama pojutrze do nas przyjezdza!!! :-):-):-):-):-)
bylam na weselu gdzies i oczywisci ebyl rosol
moja mama pojutrze do nas przyjezdza!!! :-):-):-):-):-)
Akuku
Ja tez zupy moge jesc mniam. Lepiej mi wchodza niz drugie dania...
Zjadam bo zjadam ale jakos nie chetnie.. za to surowki i zupy tak
dzis rosol jedlismy mm 
No i oczyeiscie slodkosci.. mniam mniam.
Mam ochote na krem waniliowy ktore do torrow robie
jutro bede robic to moze miskr wylize hehe 
Anney ciesze sie ze mama przylatuje. Pomoze Ci troche a Ty bedziesz mogla lezec..lezec..lezec. na dlugo zostaje ?
No trzyma sie nas chorobsko !!! Masakrycznie.
Zjadam bo zjadam ale jakos nie chetnie.. za to surowki i zupy tak
No i oczyeiscie slodkosci.. mniam mniam.
Mam ochote na krem waniliowy ktore do torrow robie
Anney ciesze sie ze mama przylatuje. Pomoze Ci troche a Ty bedziesz mogla lezec..lezec..lezec. na dlugo zostaje ?
No trzyma sie nas chorobsko !!! Masakrycznie.
reklama