reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cinamona zdrówka życzę

Akuku – dobra robota hehe

Borysiatko gratulacje!

Ja też po usg - wszystko ok. Dzidzia od początku skakała i wierciła, ale jakimś cudem lekarzowi udało się złapać pomiary... 5,1 mm, 11,6 tyg. płci nie było widać, może moja lekarka wyłapie na kolejnej wizycie - 19.02 :)

co kraj to obyczaj. Tu lekarstw nine lubią ale paracetamol nie wyrządzi żadnych szkód. Ja i w jednej i teraz w ciążyt byłam chora i zażywałam jak tylko poczułam, że mam nawet podwyższoną temperaturę.

Ja regularnie co 6h brałam 2 tabletki przez 3 dni ale i nie przeszło wiec do lekarza poszłam.

decyzja należy do Ciebie. Mnie i dziecku nic nie zaszkodziło, myślę że temperatura może być groźniejsza niż paracetamol.

borysiątko i aga - gratuluje udanych wizyt.

Z tej całej paczki to tylko ja i Akuku nie poznałyśmy jeszcze naszych dzieci chyba....

reklama
Borysiatko gratuluje upragnionej corci ;) az w szokubjestem zawsze najpierw chlopcy sie ujawniaja ;)
Szkoda ze mi w srode nic nie powiedza..

Aaga gratuluje wizyty ;);)

Pupui kiedy masz wizyte?

Lilika buhahaha wiesz ssss.. miala byc :)

Pospalam z emilkiem 2 godzinki ;)

Do góry