little.me super że zadowolona jesteś. Mnie dziś właśnie wysypało z tą że różnicą, że na brodzie i trochę czoło. Nie wiem co na to kupić. Po patrze w sklepie kosmetycznym jak będę co wolno na pyszczek stosować (ja zazwyczaj nie mam z tym problemu) pewnie znów hormony dają o sobie znać...
reklama
lucalew
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja tez juz po i moge powiedziec ufff :-) na podstawie wykonanych badan usg, test Pappa niskie ryzyko aberracji chromosomalnych :-) takze cieszymy sie bardzo. Nastepna wizyta z usg gen. 30 marca.
Loveboiled, Little gratuluje wizyt :-)
Little to odpoczywaj. A na samozatrudnieniu nie dostajesz z Zusu ? Kolezanka prowadzila wlasna dzialalnosc i jak byla w ciazy i byla na tzw l4 to dostawala z Zusu z tego co pamietam i pozniej dostawala macierzynski. Moze cos sie zmienilo. Jak to teraz jest? Nic nie przysługuje?
Loveboiled, Little gratuluje wizyt :-)
Little to odpoczywaj. A na samozatrudnieniu nie dostajesz z Zusu ? Kolezanka prowadzila wlasna dzialalnosc i jak byla w ciazy i byla na tzw l4 to dostawala z Zusu z tego co pamietam i pozniej dostawala macierzynski. Moze cos sie zmienilo. Jak to teraz jest? Nic nie przysługuje?
Akuku
hej kochane..postawnowilam zee nie będę się zamartwiac i myslec o tym, co ma być to będzie- nie będę chodzic i się denerwować bo ani mi ani dziecku to nie sluzy... dzieciom ktoree już mam tymbardziej..a i tak nic nie wskóram..a jak się by cos udało to i tak za pozno byłoby na to badanie.. do polski nie polece bo nie mam jak..i za drogo... jeszcze popatrze czy do Edynburga nie pojade..ale raczej nie.
Dzieci mam zdrowe- wiec bardzo mala szansa wad wrodzonych.. zresta kolezanka miała i na usg i z krwi dziecko miało być zdrowe a chore urodzila..wiec to itak 100 % nie daje.
Odebralam dzieci, poszlam z nimi na plac zabaw... wcześniej bylam u koleżanki na kawce
obiad zrobila- leczo mmm
teraz upiekłam biszkopt i zrobiłam fruzeline na tort bo mam na jutro ! dziś kobitka zamoiwla walentynkowy latwiuttki 
Dzieci ogladaja Madagaskar.. Emilek spi a an 19 idziemy do szkoły na party..znaczy ja z chłopcami ide - m spi przed nocka
co do skory to mi ostatnio tez cos wyskakuje na czole, a po prysznicu ostatnio miałam takie suche czerwone plamy...smieje się ze dziewczynka urode zabiera hahahah
Dzis powiedziałam jednej koleżance z pod szkoły ze w ciąży jestem
ppgratulowala i trzyma kciuki i zyczy córci :

ona ma 2 synow- trzecia corcia wyszla ! slodka laleczka
jutro na obiad będę golabki robic
tylko hmm nie wiem czy się wyrobie, wiec może w sobote zrobie, bo jutro do koleżanki jade i jedziemy kupic bilety do kina 
musze już zacząć z tymi figurkami na Victorka tort
bo przecież mój syncio musi mieć wypasiony tort
choć probuje go namowic na tort pingwiny z madagascaru (figurki mam gotowe haha) ale nie chce
ahhhh 
Beata w Niemczech podobno bardzo dobra sluzba zdrowia, moja kuzynka tam mieszka i miała problemy bo syncio pozno zaczal mowic i wysylali ich co chwila na jakies badania itd... ona się biedna nawkurzala bo wiedziała ze wszytsko ok tylko taki typ..ale co
ogolnie mam kilka kolezanke i nigdy nic zlego nie mowily
Loveboiled super ze wizyta udana
Lucalew ciesze się ze wsio ok
nie wiem co jeszcze komu bo z pamięci pisze, a ostatnio z moja pamiecia masakra..moj m się smieje ze mi to nie 4 % a 16 zabralo za wszystkie dzieci- i już nie wrocilo !
nie doslysze i się kluce, mowie cos i sama nie wiem co
rozkojarzona chodze i na niczym się nie mogę skupic!
dziś m mowi ze kupil 10 paczkow po 2 dla dzieci i po 3 dla nas...a ja jak ty to liczysz ?? ehhh
na palcach musze jak przedszkolak liczyc hahaha !
mowie wam masakra jakas
i ja z dziecmima lekcje robic hahaha ?
dora zmykam się szykować papa
Dzieci mam zdrowe- wiec bardzo mala szansa wad wrodzonych.. zresta kolezanka miała i na usg i z krwi dziecko miało być zdrowe a chore urodzila..wiec to itak 100 % nie daje.
Odebralam dzieci, poszlam z nimi na plac zabaw... wcześniej bylam u koleżanki na kawce
Dzieci ogladaja Madagaskar.. Emilek spi a an 19 idziemy do szkoły na party..znaczy ja z chłopcami ide - m spi przed nocka
co do skory to mi ostatnio tez cos wyskakuje na czole, a po prysznicu ostatnio miałam takie suche czerwone plamy...smieje się ze dziewczynka urode zabiera hahahah
Dzis powiedziałam jednej koleżance z pod szkoły ze w ciąży jestem
jutro na obiad będę golabki robic
musze już zacząć z tymi figurkami na Victorka tort
Beata w Niemczech podobno bardzo dobra sluzba zdrowia, moja kuzynka tam mieszka i miała problemy bo syncio pozno zaczal mowic i wysylali ich co chwila na jakies badania itd... ona się biedna nawkurzala bo wiedziała ze wszytsko ok tylko taki typ..ale co
ogolnie mam kilka kolezanke i nigdy nic zlego nie mowily
Loveboiled super ze wizyta udana
Lucalew ciesze się ze wsio ok
nie wiem co jeszcze komu bo z pamięci pisze, a ostatnio z moja pamiecia masakra..moj m się smieje ze mi to nie 4 % a 16 zabralo za wszystkie dzieci- i już nie wrocilo !
nie doslysze i się kluce, mowie cos i sama nie wiem co
dziś m mowi ze kupil 10 paczkow po 2 dla dzieci i po 3 dla nas...a ja jak ty to liczysz ?? ehhh
na palcach musze jak przedszkolak liczyc hahaha !
mowie wam masakra jakas
dora zmykam się szykować papa
maartuszkaa89
Cześć dziewczyny,
cieszę się, że przynosicie dobre wieści po wizytach :-)
Akuku, Anney współczuję niekompetencji i olewającego podejścia do pacjenta. Ja też jakiś czas temu się z tym spotkałam tutaj w Polsce... Po tym jak się przewróciłam miałam bóle brzucha więc zajechałam na SOR, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. To jak potraktowała mnie pani doktor przechodzi ludzkie pojęcie. Już na wstępie dostałam wiązankę za to, że mam kartę ciąży wydaną przez prywatną przychodnię a przychodzę do szpitala gdzie jej zdaniem wcale nie ma obowiązku mnie przyjąć, bo przecież jak lubię płacić to powinnam iść prywatnie. Później przez kolejne 10 minut słuchałam jakie to ona ma złe zdanie o moim lekarzu prowadzącym, wytykając jego brak wiedzy i zatrudnienie w kilku miejscach. W międzyczasie słyszałam takie zdania jak "prosze się położyć sprawdzę czy w ogóle żyje..", "a doktorek nie powiedział że jak brzuch boli to się bierze no-spę a nie lata po szpitalach?" Do tego podczas badania wziernikiem była bardzo niedelikatna, nie mówiąc o tym że musiałam z gołym tylkiem być przez 90% wizyty... na zadawane pytania odp, ze to ona jest lekarzem i jak mówi że jest dobrze to nie mam prawa podważać jej zdania a moje pytania są zbędne... Na koniec wydarła się na mnie, że nie powiedziałam na początku że już rodziłam, więc powiedziałam że ciąża skończyła się poronieniem i kobieta bezczelnie zaczęła mi mowić że to nawet nie była ciąża tylko pusty pęcherzyk. Powiedziałam że przecież byl zarodek tylko się nie rozwinął więc dala mi jeszcze wykład na temat tego że wcisnęli mi kit bo przecież żaden lekarz, chyba oprócz niej nie był w stanie powiedzieć "co to" było... Brak taktu po prostu... Po calej wizycie wyszłam i się rozpłakałam tak mi przykro było:-( Na pewno moja noga nie postanie już w tym miejscu...
cieszę się, że przynosicie dobre wieści po wizytach :-)
Akuku, Anney współczuję niekompetencji i olewającego podejścia do pacjenta. Ja też jakiś czas temu się z tym spotkałam tutaj w Polsce... Po tym jak się przewróciłam miałam bóle brzucha więc zajechałam na SOR, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. To jak potraktowała mnie pani doktor przechodzi ludzkie pojęcie. Już na wstępie dostałam wiązankę za to, że mam kartę ciąży wydaną przez prywatną przychodnię a przychodzę do szpitala gdzie jej zdaniem wcale nie ma obowiązku mnie przyjąć, bo przecież jak lubię płacić to powinnam iść prywatnie. Później przez kolejne 10 minut słuchałam jakie to ona ma złe zdanie o moim lekarzu prowadzącym, wytykając jego brak wiedzy i zatrudnienie w kilku miejscach. W międzyczasie słyszałam takie zdania jak "prosze się położyć sprawdzę czy w ogóle żyje..", "a doktorek nie powiedział że jak brzuch boli to się bierze no-spę a nie lata po szpitalach?" Do tego podczas badania wziernikiem była bardzo niedelikatna, nie mówiąc o tym że musiałam z gołym tylkiem być przez 90% wizyty... na zadawane pytania odp, ze to ona jest lekarzem i jak mówi że jest dobrze to nie mam prawa podważać jej zdania a moje pytania są zbędne... Na koniec wydarła się na mnie, że nie powiedziałam na początku że już rodziłam, więc powiedziałam że ciąża skończyła się poronieniem i kobieta bezczelnie zaczęła mi mowić że to nawet nie była ciąża tylko pusty pęcherzyk. Powiedziałam że przecież byl zarodek tylko się nie rozwinął więc dala mi jeszcze wykład na temat tego że wcisnęli mi kit bo przecież żaden lekarz, chyba oprócz niej nie był w stanie powiedzieć "co to" było... Brak taktu po prostu... Po calej wizycie wyszłam i się rozpłakałam tak mi przykro było:-( Na pewno moja noga nie postanie już w tym miejscu...
bunia15
Maartuszka przykro sie takie cos czyta, bo nie dość ze człowiek sam przezywa i sie martwi i chce wszystko zbadać co sie da i niebo i ziemie dla maluszka poruszyć.. To te no konowały jeszcze dobijają i zero taktu maja a tym bardziej lekarskiego serca czy "powołania" do tej pracy.. Wiadomo każdy jest człowiekiem to tym bardziej nie rozumiem jak mogą nas tak traktować .. 
loveboiled
Dziewczyny w UK w karcie ciąży tam gdzie wypisuja informacje z danej wizyty macie zaznaczone midwifery led czy obstetric led? Bo ja ze obstetric led czyli lekarz prowadzi mi ciążę nie położna czy jak?
reklama
yoohoosek
Martuszka89 o masakra! Nie wiem jak bym zareagowała na Twoim miejscu, pewnie jakbyś spróbowała postawić ją do pionu to byłaby jeszcze gorsza, tak to jest z tymi wrednymi babskami. Współczuję Ci bardzo.
No właśnie, nie tylko służba zdrowia w uk kuleje. Też mogłabym się tu rozpisywać na temat naszej, bo niestety nie raz miałam problem z niekompetencją lekarzy, już nie wspominając o niezapomnianych pobytach w szpitalu....
No właśnie, nie tylko służba zdrowia w uk kuleje. Też mogłabym się tu rozpisywać na temat naszej, bo niestety nie raz miałam problem z niekompetencją lekarzy, już nie wspominając o niezapomnianych pobytach w szpitalu....