reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Juz nie chce wracać do tej sprawy minęło juz sporo czasu.. Jak mnie wkurza to im wygarne to. Nie mowilam nic im bo nie chciałam żeby wyszło na jaw ze grzebalam w ich telefonie. Bo to trochę nie ładnie.. Mowilam o tym mężowi był w szoku. Ale zostawilismy to dla siebie.
loveboiled
Love ja to bym ich chyba wygonila ;(
Ale masz racje bedzie w ciazy to poczuje-oby! Bo takiej to sie nalezy.. ja mieszkalam z dwoma bylymi juz "przyjaciolkami" i powiedzialam nigdy wiecej ..
Mam nadzieje ze jak będzie w ciąży to poczuje!
loveboiled
Lilija jakby tak napisali do mojego to bym aferę odrazu zrobiła.
loveboiled
Ale ten czas leci... już 5 miesiąc sie kręci eh, nie obejrzymy sie a malenstwa beda z nami
Mi strasznie szybko mija czas, pamiętam jak dopiero co robiłam test ciążowy he he a w czwartek według usg juz koncze 19 tydzień.
loveboiled
Akuku ja robilam kilka podejsc dlatego tez sie tak w koncu zdenerwowalam bo zawsze nawet 5 minut nie szukalam i to plamienie jeszcze no rozumiesz juz strach, panika w oczach ale na szczęście znalazlam i bilo jak szalone.
Dzwonie jutro rano z tymi plamieniami, moze uda mi sie z lekarka przez tel pogadac a jak nie to moze mnie przyjmą.
Lucalew jak znalazłas to chociaż trochę spokojniejsza będziesz, ale i tak pewnie będziesz miała ciężką noc. Z rana zadzwon może uda ci się na wizytę umówić
Akuku
Loveboiled rozumiem ze nie chcialas tego wyciagac ... ja bym mimo wszystko mowila tej leniwej ze ma cos robic.. bo to nie hotel ;( a obiady to co Ty robisz a ona nic ?
Ja tak mialam z tymi przyjacioleczkami.. ii kiedys zostawilam jedenj alexa i vikiego jiz dawno.. tylko na zakupy jechalam.. a ona na gg do kogos ze musi pilnowac tych bachorow
mieszkala na moim utrzymaniu.. i jest mi dluzna 1000f .. ale juz zapomnialam o niej...
Malo tego probowala rozbic nasz zwiazek z m... masakra...
Oni nie moga sie wyniesc ?
Lucalew mam nadzieje, ze sie uspokoilas.
Ja tak mialam z tymi przyjacioleczkami.. ii kiedys zostawilam jedenj alexa i vikiego jiz dawno.. tylko na zakupy jechalam.. a ona na gg do kogos ze musi pilnowac tych bachorow
Malo tego probowala rozbic nasz zwiazek z m... masakra...
Oni nie moga sie wyniesc ?
Lucalew mam nadzieje, ze sie uspokoilas.
reklama