reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej
Ja juz od wczorajszego popoludnia w domu.
Fajnie bylo u mamy ale jednak tutaj jest moj dom i tutaj czuje sie najlepiej.
Przyjechali do nas tescie do niedzieli wiec nie mam za bardzo czasu zajrzec i poczytac wstecz.

Jesli ktoras ma wizyte to powodzenia i napewno wszystko bedzie ok[emoji1]

reklama
Kurcze a ja nic nie czuję... Chyba jakaś gruboskórna jestem. Ale brzuszek sie zaokrąglił troszkę:) Rozstepów na razie nie widać i mam nadzieję, że nie będzie:) Z okresu dojrzewania mam na piersiach i parę prawie niewidocznych na łydkach.
A jeszcze co do wczesniaków. Moja siostra każdego z 3 synów urodziła około 4 tygodnie wczesniej. Więc i może ja jeszcze w lipcu się rozsypię:)
W przypływie natchnienia uszyłam girlande-proporczyki nad łóżeczko:)

Lucalew, na wizycie zapomniałam ile razy tamten lekarz zalecił mi glukoze, ale masz rację, zadzwonię i umowie się po skierowanie na po 1 i 2 godz. Zwykły lekarz rodzinny wupiszę, czy muszę do gina? To oznacza,że muszę kupić 2 razy po 75?

Nie, to oznacza, że wypijesz raz, ale krew pobiora 3x, na czczo, pi godzinie i po dwóch.
Również popieram badanie co godzinę, niż dopiero pi dwóch.

Kruszka , dzieki za odp. To pojde normalnie i powiem na miejscu że chce po 1 i po 2 godz :). Najwyżej zapłacę za to.
Borysiątko pochwal sie co stworzyłaś, też chciałabym zacząć coś szyć, ale nie mam pojęcia od czego zacząć i gdzie kupić materiały fajne

Cinamona nie ma jak w domu :-)

Lilija tak jak napisala Kruszka oznacza to tylko ze bedziesz miala pobrana krew 3 razy. Mozesz isc do rodzinnego a mozesz tez poprosic gina zeby zmienil ale mysle ze chyba szybciej bedzie u rodzinnego.

Olka a tak trzymalam kciuki zeby dzieciaczki Ci sie ujawnily a,e chyba najwazniejsze ze zdrowo rosna oby tak dalej :-)

Lucalew, Kruszka dziekuje za odp. :)

Olka no szkoda, znam ten ból, sama nie wiem co u mnie siedzi, ale u ciebie była podwójna szansa na dowiedzenie się... no nic, jak sie na cos dłużej czeka to później lepiej smakuje ;)

reklama
Do góry