reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ech ja wizyte mam dopiero 23go. Ale juz znam plec wiec czekam tylko z utesknieniem zeby baka sobie poogladac.

Ale mnie znowu plecy bola i taj juz pewnie do konca ciazy bede sie meczyc z tym bolem.

Zdrowka chorowitkom

Natka przed ciażą przytyłam z 5 kg, a w trakcie ciąży już 6 kg, więc uznaję,że od normy mam już 11 kg więcej :-/, po twarzy nie było widać, a miałam tylko takie lustro na wysokośc twarzy, nie widziałam,że aż tak przybieram.

Lilija - no to nie jest zle jakos! po ciazy jesli tylko bedziesz chciala to jakas dietka i cw i wracasz do wagi :D

ja taki plan mam zeby zaczac cwiczyc :D

hej babeczki

widze ze duzo wizyt na czwartek sie szykuje, takze juz trzymam kciuki zeby same pozytywne wiesci byly no i zeby maluszki sie pokazaly w calej okazalosci

lilija - wyrzuc te lustro ono klamie;-)

a ja dzis padnieta, caly dzien poza domem, najpierw z synkiem na 3 godzinnym spacerze a potem maraton po sklepach i ogladanie drzwi, podlog, wyceny kuchni i takie tam, ledwo zyje i mam metlik w glowie taki wybor wszystkiego

Natka , ale zeby udało sie po ciązy to wszystko zrzucić, bo to wcale nie jest takie proste... ;)
Marand obawiam się,że nie kłamie...jak się teraz nie ogarnę, to poźniej bedzie ciężko zrzucić.
Co do urządzania - wybrałaś coś? Jeśli chodzi o podłogi to moje panele mam z Leroy ,Obi i Castoramy w większości i jestem zadowolona. Najfajniejsze jest to,że ile Ci zostanie to wszystko możesz zwrócić, upewnij sie tylko, czy pojedyńcze sztuki też wezmą, bo ostatnio w OBi jeden bez problemu mi przyjął, a drugi wymyślał,że niby nie moze...ostatecznie przyjął.

Lilija ja niestetyvtez tyje w odstraszajacym tepie !
W poprzednich ciazach na konirc bylo do 12 na plus.. avteraz juz mam jakies 7 ? A jeszcze przed ciaza mi sie przytylo.. w sumie jjz w ciazy ale jeszcze nie wiedzialam myslalm ze przed okresem tak mnie sie jesc chcialo haha a mieszala wszystko.. kabanosy z czekolada haha.

A dzisiejsza kolacja to lody waniliowe z karmelem haha. A doopa rosnie :)
No nic .. po ciazy bede cwiczyc ..

reklama
akuku, duzo chorujesz ostatnio :( czas sie chyba wzmocnic!!!

natka :*

lilija, jak ci
zle ze soba, to cwiczenia na same nogi, fajne sa, ja tez robie, bo ja to mam wlasnie probelm taki,ze mi w dupe i nogi wszystko idzie, wiec delikatnie sobie je cwicze.

bo
ze jak nie piersi bola!!!!!!! dramat.

Do góry