reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja pierdziele! Rozpisałam się do Was i akurat musiałam zostac wylogowana grrrrrr!!!!! Nie chce mi sie znow tego pisac więc pokrótce - Blerka zdrówka!! Jakie mialas objawy skoro nie pieczenie?

Gratuluje wszystkim mamusiom poznania płci i zyczę zdrówka i relaksu :))

Co robicie dzis na obiad? Jakie plany na ten piekny lecz wietrzny dzień?:)

Któraś pisała o lekkim czuciu ruchów- ja tez jeszcze raczej nie czuje, ale czekam do konca 5 miesiąca i wtedy ewentualnie będe sie martwić. Może łozysko jest w ustawieniu przednim, stąd mniejsza wyczuwalność

reklama
Hmm obiad, jeżeli siostra kupi mi sos smietanowo-pomidorowy to zrobię go z kawałkami piersi z kurczaka z ryżem. Mam nadzieję że będę mogła to zjeść bo nadal na mięso nie mam ochoty. A tak poza tym to się kręcę i sprzątam ale coś siły nie mam bo co chwile musze usiąść i odpocząć. Byłam w przychodni z uchem, mam zapalenie przewodu słuchowego zewnętrznego, puki co krople ale jak po 3 dniach nie przejdzie to będzie potrzebny antybiotyk. Mały teraz lepiej ale niech siedzi w domu, obowiązku przedszkolnego jeszcze nie ma...

Zupa ryzowa powiadasz hymm... tez nigdy nie robiłam. Ja dziś szykuję gulasz- tez pierwszy raz go robię, narazie wyglada obiecująco, zrobie z pyzami :)
Ze sosów gotowych uwielbiam śmietanowo -ziołowy i serowy, też z kurczakiem i ryżem mniammmm, miałam w sobotę :)
Zawiało cię z tym uchem??

Zupa ryzowa powiadasz hymm... tez nigdy nie robiłam. Ja dziś szykuję gulasz- tez pierwszy raz go robię, narazie wyglada obiecująco, zrobie z pyzami :)
Ze sosów gotowych uwielbiam śmietanowo -ziołowy i serowy, też z kurczakiem i ryżem mniammmm, miałam w sobotę :)
Zawiało cię z tym uchem??

Zupa juz gotowa i powiem, że całkiem smaczna. Troche jakby jarzynowa, trochę jakby krupnik... Dodałam duzo koperku i dla M. bardzo smakowała. Ja lubie bardzo gotować i czesto próbuje jakiś nowych przepisów znalezionych w necie:)

hihi ja mam całkiem dobrze, bo teściowa wzięła na siebie gotowanie (na szczęście robi to bardzo dobrze) jak u nich mieszkamy :) dzisiaj ma być kapuśniak :) Jest mi to na rękę, korzystam póki mogę, bo nie lubię gotować:p a szczególnie w czyjejś kuchni. Ale żeby nie było parę razy też coś zrobiłam :) Jak miałam ochotę na spaghetti lub leczo, lub jak zostałam poproszona :p

A w ogóle dzień dobry, byłam na spacerku i zauważyłam, że młoda chyba nie lubi gdy chodzę. Tak mi schodzi wtedy nisko nad spojenie łonowe i wypycha się, że strasznie to boli. Może jakoś na pęcherzu się układa, nie wiem...

Borysiatko a próbowałas kiedys kurczaka z Antylii? Przepyszny, jeśli nie to wrzuce Ci przepis na wątek o gotowaniu- daj znać.

Kasietta, uwielbiam kapuśniak!! Aż narobiłaś mi ochoty, chyba zrobię jutro:)

reklama
Ale pysznie sie tu zrobiło!!! Tez uwielbialam gotować jak miałam kiedyś dawno na to czas ;)
U mnie w kuchni tez chwilowo tesciowa rzadzi wiec się upajam ta możliwością NIE gotowania.

Do góry