reklama
Lilija nie masz za co przepraszać. A w każdym razie mnie [emoji6] To wyjątkowa chwila i każda przyszła mama chyba ma ochotę wykrzyczeć to całemu światu! [emoji6]
A u mnie mniej mile doświadczenia... Któraś z Was coś pisała o grypie żołądkowej... Trzymajcie kciuki oby to nie było to. Na razie jednorazowa sytuacja więc jest szansa że nie. Boję się bo ja grypę żołądkową bardzo źle znoszę. Też nie wiem którą stroną podejść do kibelka a na dodatek mdleję [emoji17]
A u mnie mniej mile doświadczenia... Któraś z Was coś pisała o grypie żołądkowej... Trzymajcie kciuki oby to nie było to. Na razie jednorazowa sytuacja więc jest szansa że nie. Boję się bo ja grypę żołądkową bardzo źle znoszę. Też nie wiem którą stroną podejść do kibelka a na dodatek mdleję [emoji17]
anciikowa
Fanka BB :)
Zuzzi ojejku
ja pisałam o grypie! Pij colę odgazowaną łyżkę max dwie co około 15minut, rumianek też możesz popijać tylko wszystkiego w małych ilościach a często, dzięki temu będziesz nawadniać organizm a nie będziesz miała czym wymiotować. I wyślij męża do apteki po lacido baby, koleżanka mi kiedyś poleciła, zażywają to całą rodziną, kiedy mają biegunkę, choć teoretycznie to środek dla dzieci.
Lilija gratuluję kopniaczków!
Lilija gratuluję kopniaczków!
Ostatnia edycja:
G
gość 94049
Gość
Lilija gratuluję! To wspaniale!
Zuzzi 26 sierpnia, ale synka rodzilam w terminie. Miałam planowe cc, w dniu cięcia miałam skurcze nieregularne, dwa dni przed również. Więc mam nadzieje nie przenosić za bardzo ;-)
Zdrówka chorowitki :-)
Zuzzi 26 sierpnia, ale synka rodzilam w terminie. Miałam planowe cc, w dniu cięcia miałam skurcze nieregularne, dwa dni przed również. Więc mam nadzieje nie przenosić za bardzo ;-)
Zdrówka chorowitki :-)
reklama