reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dzieki dziewczyny za kciuki, jestescie kochane :-***
Na obchodzie sie w sumie nic nie dowiedzialamtylko tyle ze poronienie zagrazajace :-(Dostalam luteine i nospe
Nie spalam cala noc a teraz glowa mi peka. Mam nadzieje ze zasne

borysiatko - tak przecież może być - chłopca lekarze poznają po siusiaku - tam mozna dodatkowo zrobić przepływy i wiedzieć, czy to siusiak czy pępowina, a u dziewczynki? stwierdzają praktycznie tylko po braku siusiaka... a to moze się "schować"... niestety. Oczywiście wszytko też zalezy od jakości sprzętu, jesli kobieta miała robione usg, na starych aparatach, to mogli spokojnie sie lekarze pomylić - mojej sąsiadce tak 2 razy się pomylili (raz na chłopca raz na dziewczynkę), a jej dzieci mają cos ok 8-10 lat. więc całkiem niedawno.

Słuchajcie, muszę się z Wami podzielić REWELACJĄ . otóż bolał mnie wczoraj ząb - tak że nie wiedziałam co z sobą zrobić i myślę - trudno, trzeba to trzeba idę po paracetamol .Ale koleżanka mi powiedziała, ze mozna wziąć IMBIR, i wiecie, ze to zadziałało? Akurat miałam korzeń imbiru w domu, ukroiłam plasterek i położyłam w bolącym miejscu. Chwilkę pobolało bardziej, ale później cudownie miło się zrobiło :) Nie twierdzę, ze jest to sposób na ból zęba idealny - do dentysty i tak trzeba iść, ale jako środek przeciwbólowy zadziałał fantastycznie! :)(i natychmiastowo, a nie z 20 minutowym opoźnieniem jak te przeciwbólwe wszelkie leki)

Lucalew - leż, odpoczywaj, myśl pozytywnie, zagrożenie minie - jesteś już w dobrych rękach i tylko dobrze może się to skończyć :* :* :*

Nutria - imbir? Serio? Muszę kiedyś spróbować... ciekawe.

Beatko nic mnie nie bolalo, caly dzien leniuchowania zebym mogla zwalic na przesilenie to nie moge. Wieczorem poszlam do toa,ety no i sie zaczelo. Zdenerwowalam sie bo wczoraj bylo wyjatkowo duze to plamienie.Napisalam sms do mojej lekarki, odpisala zebym lepiej jechala na IP to pojechalismy i juz zostalam.

Magdus staram sie myslec pozytywnie, mysle ze tak ze zostawia mnie pare dni na obserwacji. Czekam teraz na badanie doplerem ale zabiegowy zajety i troche juz kolejka sie zrobila.

reklama
Do góry