reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

JInx powodzenia na wizycie :) trzymam kciuki :) ja tez na połówkowe czekam i mam nadzieje ze bedzie wszystko w porządku.. A tu jeszcze ponad tydzień..

reklama
6 dni...

Lucalew a moze to jest termin kiedy powinnas miesiaczkowac ?
Dobrze ze jeden cwok na oddziale.

Witaj Zaneta. Oj duzo przeszlas ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo.. jesli mozna nazwac dobrze.. trzymam za Ciebie mocno kciuki. A malestwo czuwa nad wami i niedlugo zesle wam cud w postacie brata lub siostry.

Blerka szkoda ze moja intuicja nawala.. noch choc raz bedzie tak jakbym chciala...

Aneczka i juz tak zostanie :)
Poznoej bedzie gorzej haha
Najpierw kopie dwie godziny i jak juz zasnoe to szlam siusiu i na nowo kopniaki.. teraz jeszcze tak nie mam uff

Jinx kciuki za wizyte :)

Ja nigdy w zadnej ciazy nie dopuszczam do siebie mysli ze cos mogloby byc nie tak z dzieckiem. Tak naprawde w tej ciazy pomyslalam tak pierwszy raz kiedy nie udalo im sie zmierzyc kosci nosowej i faldu karkowego. Mysle ze mi sie troche udzielilo z forum bo na eczesniejszych forach nie pamketam by dziewczyny tak sie stresowaly tylko raczej cieszyly przed usg. Aczkolwiej rozumiem ze sie denerwujecie ;)
Postarajcie sie jednak nie martwic za bardzo przed usg bo jakby nie mamy na to wplywu a nas stres nic nie zmieni. Wiec cieszmy sie ze wszystko dobrze dopuki nie uslyszymy ze jest cos nie tak ;)
Wiadomo mysle o tym ze bardzo chce by dziecko bylo zdrowe ale to koniec nie zaglebiam sie bardziej bo nie chce sie nakrecac i dolowac.
Mysle ze pierwsza ciaze najtrudniej przejsc w spokoju bez zmartwien ja w pierwszej ciazy nie bylam na forum tylko czytalam duzo o ciazy sama..nawet nie wiedzialam nie myslalam o forach wtedy.. no i pracowalam do 7 missiaca spalam i jadlam haha.

Zasnelam po 19!!! Spalam do 6 z kilkoma pobudkami... uf
W koncu wyspana :D

A ja wogole nie mogłam zasnąć. Tak się z dzien wylezalam że sen nie przychodzil.

Właśnie szykuje się i jade na glukoze..brr mam nadzieje że pawia nie puszcze

Akuku odliczaj:-) juz coraz bardziej

Jlnx czekam na wieści:-)

Wiesz Akuku nas jest tu tyle po stracie, ze ta radosc niestety jest troche przytlumiona stresem co bedzie, czy znow nie okaze sie to najgorsze....
Ja mam jutro polowkowe i tez juz sram po gaciach :-( Żeby niunia miala wszystko na swoim miejscu i zeby bylo ok...

Żaneta bardzo sie ciesze, ze sie odezwalas. Jak juz dojdziesz do siebie zmien lekarza, pogadaj kiedy mozesz zaczac staranka i heja :tak: Wiem, ze na poczatku jest ciezko i ja np. chociaz mialam juz zielone swiatlo pierwszy miesiac kompletnie olalam... Ale jak widac wszystko dobrze sie konczy i Ty tez jeszcze bedziesz miala bejbolka i bedziesz sie cieszyc rosnacym brzusiem. Trzymamy z Liwka za Ciebie kciukasy :tak:

Jinx powodzenia !!! Kciukaski sa :-) !!!

Dzien dobry :)
Ja obudzilam sie glodna jak wilk i juz przygotowuje sobie sniadanko,
syncio tez glodny bo kopie juz od rana daje znaki i wita sie z mamcia:)
Dzis znow piekna pogoda, sloneczko swieci od rana, cieplutko na polu, az chce sie zyc:)
Trzymam mocno kciuki za was dziewczyny wizytujace dzisiaj czekamy na dobre wiesci, chwalcoe sie swoimi maluszkami po wizytach:)

Magdus wiem dla tego to rozumiem :) i zal mi ze zamiast sie cieszyc ze zobaczycie malenstwo to sue martwicie czy wszystko dobrze bedzie..

Hej
Ja tez juz wstalam.
Zjadlam tosta z dzemem i zaraz jade z mloda do zlobka. A na 10.30 mam pilates[emoji1]

Powodzenia dla wizytujacych dzisiaj. Wszystko bedzie w najlepszym porzadku! Ale fajnie ze zobaczycie wasze malenstwa[emoji1]

reklama
Do góry