reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Beata gdyby atmosfera byla fajna to bym nie szla na l4 :/ a ze jest jak jest to z mila checia siedze w domu.. no i nie mam zamiary tam wracac po macierzynskim..

Z tym masowaniem brzuszka to nie u wszystkich tak jest ;) dziewczyny ltore maja jakoes problemy z szyjkami czy stawianem brzucha to tak musza uwazac..ale reszta moze spokojnie glaskac :)
Ja glaskalam wszystki ciaze ;) i nic mi to nie wywolywalo. Ba ja specjalnie pobudzalam malucha do kopania itd ..szturchancami haha.

Jezusie jak mnie m dzis wnerwia od samego rana..

reklama
Hej dziewczyny,

PaniKovalowa kciuki zacisniete i koniecznie pochwal sie nam jak tylko sie uda zafasolkowac :-)

Cinamona wspolczuje oby szybko usuneli awarie. Ja marze o prysznicu, musze narazie sie ratowac chusteczkami mokrymi.

Magdus kciuki zacisniete za dzisiejsza wizyte.

Wiem od wczoraj ze nie wolno glaskac i nawet trzymac rak na brzuchu bo wczoraj kolezanka dostala opr od lekarza na obchodzie ze nawet klasc nie mozna. No nic musze sie pilnowac. Niestety dalej mam plamienie a juz mialam nadzieje :-(
Bede tutaj napewno do poniedzialku bo mam zaplanowane usg a co dalej to nikt nie wie. Glowa juz nie boli wiec na plus.

Lucalew wytrzymasz wszystko, dobrze,ze masz ich wszystkich na miejscu. Wierze,ze będzie dobrze &&&&

Magda &&&&& za połówkowe.
Ja mam dopiero 30 kwietnia, akurat skończę 23 tc. Niestety wcześniej nie ma giną na którym mi zalezy, wiec wole poczekać.

Lucalew kłaść też nie mogę? Eee:-:)-(
Jak trzeba to trzeba.

Magda daj od razu znac po wizycie. Ja tu czekam:-)

Zuzzi a gdzie ty pracujesz? Nie moga cie w ciąży zwolnic buraki

Akuku teraz to przez pięć dni wszystko cie będzie wnerwiac;-) później odetchniesz z ulgą:-)

Wizytka dopiero o 18 takze jeszcze sie naczekacie a ja to juz w ogole :(
Glaskanie brzucha jest tylko zabronione przy zagrozonej ciazy, tak mozna bez obaw glaskac :tak:

Lucalew - odpoczywaj.. tego o głaskaniu brzucha tez nie wiedziałam :) Trzymaj sie dzielnie!

cinamona - ehh :/ oby szybko usuneli awarie :)

A ja mam dzis bardzo pozytywny dzien bo tak postanowiłam :) że urodziny nie będą mnie dobijały tylko nastrajały pozytywnie, a co! Na dodatek kończę dziś 30 lat - czyli nie wyrobiłam się z dwójką dzieciaczków przed 30stka :) ale dobre i jedno :)

Byłam dzis zapisać sie do dentysty bo mi sie ząb ukruszył.. Ja mam bardzo słabe zęby i ciągle cos z nimi nie tak, a szczegolnie w ciąży.
No i byłam rano na targu, kupiłam mnóstwo oliwek - wezmiemy do pl (lece na swieta) i tata kupił mi torebkę skórzaną :D ale jestem happy :) a jeszcze z prezentów to zamowilam sobie mnostwo włóczek i innych dodatków i wydałam majątek ale cóż.. może kiedys sie zwróci :) a jak nie to będę szczesliwa z toną włóczki :D
aa, usg umowilam w pl na Wielki Piątek. Chybaze zdaze jeszcze w pon zrobi tu w es. jutro wizyta u gin - sie okaze czy zdaze sie umowic na usg jeszcze przed wyjazdem :)

reklama
Beata pracuję w jednostce wojskowej, ale to bez znaczenia bo w ciąży nie mogą mnie zwolnić. Słabo tylko że oni o tym nie wiedzą i się tak ośmieszają takimi tekstami.

Do góry