Lilija ja bylam w Gdyni i jest jedniodniowy 4h.
i jak oceniasz?
gratisy albo broszurki jakies fajne byly? :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilija ja bylam w Gdyni i jest jedniodniowy 4h.
mamy.
w tej ciazy nie tak zle jak w ostatniej.
powiedz poloznej, dadza ci rehabilitacje i sprawdza stan meidnicy, czasami wiezadla nie trzymaja dobrze i moga ie troszke kosci rozchodzic, wtedy nhs daje pas, ktory przytrzymuje miednice i duzo mniej boli.
teaz mam tafizjoterapie, poza tym unikam sievenia wpollezaco (albo siedze prosto albo leze) i jest duzo lepiej. bez poownania do poprzedniej ciazy. ale w pierwszych ciazach nie jest to nic nadzwyczajnego, moja kolezanka od 16tygonia w pasie zaiwaniala, bo nie dalo sie inaczej wutrzymac (czesto maja to kobiety o waskich biodrach, ale nei zawsze)
Ale model <3 Hahaha ojj Akuku to prawie tak jak ja, ja tez ostatnio siate ciuszkow przynioslam :-)