reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
No pewnie Beatko. Niby teraz jestem spokojniejsza bo juz tak nieduzo zostalo ale na kazdym etapie cos i tylko od wizyty do wizyty czy serduszko bije... teraz juz tak nie pedze na wizyte bo ja czuje i mam detektor. Duzo mi pomogl jak zaczynalam czuc ruchy a pozniej mala byla spokojna. A co do ruchow moj juz ostatnio kazal mi liczyc a teraz jak bylam to podkreslal pare razy ze to jest najwazniejsze w tej chwili zeby bylo minimum 20 ruchow na dobe (moja w 15 min robi :D ) i jesli nie bedzie tyle to od razu albo na izbe albo go szukac na oddziale bo moze byc co z przeplywami nie tak.

Mi niestety dretwieja rece jak spie czy leze.

Magdus nie wiem czy czytalas mojego posta do Ciebie odnosnie tej Twojej szyjki? Czy Ty bierzesz mzoe magnez? Pytam bo moja doktor przy dlugosci 22 mm skierowala mnie do szpitala na szew. Teraz jest 29 mm ale tez nadal ryzyko przedwczesniego porodu wiec sie zmartwilam Twoja z 25 mm.

Moja doktor powiedziala ze moge liczyc aczkolwiek mam sie jeszcze nie stresowac tak tym bo to jeszczd wczesnie ale mam byc czujna tzn jak zauwwze ze dluzszy czas nie czuje ruchow tocreagowac tzn ip.

Ja zaraz jade na I Komunie mojego chrzesniaka wiec zycze Wam milej niedzieli, buziaki

Aha ja jeszcze nie mam listy, w sumie to nawet nie zaczelam. Mam pare tylko ubranek i tyle na dzis.

Tak przeczytalam ale szczerze mowiac nawet nie wiedzialam co Ci odpisac... magnez biore jak mi sie przypomni... nie chce sie dolowac, dopoki lekarz mowi ze jest ok to jest... jak zaczynam myslec ze moze pojsc cos nie tak to zaczynam popadac w depresje. .. wczoraj bylam w fatalnym stanie psychicznym i fizycznym... w nocy mialam jakies dziwne bole brzucha i parcie na odbyt, bol w kroczu wiec nospa i caly dzien przelezalam... juz zaczelam czytac jakie szanse na przezycie ma dziecko urodzone w 27 tyg..... a wiec wole w ogole nie myslec o tym . Najwazniejsze ze mala sie rusza i ze ja na chwile obecna dobrze sie czuje

Magdus ja mam tak samo..jak mnie cos boli to najpierw czytam o bolach itp a potem właśnie o wczesniakach i ich szansach ech glupota..sama się nakręcam. No ale coz poradzić..
Jednak nie jadę z małą:-( strasznie u nas wieje..
I w pachwinach mnie zaczelo cos ciągnąć:-( zaraz ide na strych i sciagam najmniejsze ciuszki 56-62 zaczynam sobie segregowac. Zaraz mi się humor poprawi:-)

Lucalew dobrej zabawy

Ja to nawet nie mam czasu ruchoe liczyc przy mojej prawie dwu i pol latce.
Zazwyczaj zaczynam cos czuc jak leze albo siedze w spokoju a malo jest takich chwil. A zeby cos czytac w necie to wogole czasu brak. Przynajmniej niepotrzebnie sie nie nakrecam.

My wlasnie w pociagu. W koncu wracamy do domu. Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej. W 100% sie z tym zgadzam

reklama
Do góry