reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Blerkaaaa no dziękuję Ci bardzo - czarownica?? Nie nooo Wrózka ,Elfik, Dzwoneczek, ewentualnie Wróżka Zębuszka - zostawiasz bóle, dostajesz dziecko :p

Kciuki za wizyty dziewczęta

reklama
Wyobrażam sobie ze serce rośnie i dla każdego dziecka znajdzie sie miejsce. Po prostu przy malutkiej potrzebowałam troszkę czasu by sie oswoić z nowa sytuacja. Kochałam ja od pierwszej chwili ale ta miłości rozwinęła sie z czasem. Podobno kolejne dzieci jakoś inaczej sie kocha od początku.. Tak bez strachu ;)

Jak to jest mieć synka ;)? Nie mogę sie doczekac.

Amor, ja bym powiedziała ze z pierwszym dzieckiem to był niesamowity instynkt! Urodziło sie wraz z nim COŚ. Jakaś siła, gdy chciałbys mi
Go zabrać, pogryzlabym. Ale czy miłość? Ona rosła z każdym dniem w takim tempie, ze nawet nie wiem
Kiedy głowa i serce należały do jozia.
Z drugim
Dzieckiem, serce urosło, jak powiedziała Akuku.
To porostu tam było i miłość do tego dziecka jeszcze w brzuchu. Wiadomo, w którym momencie.
Przynajmniej u mnie.

Amor a wiesz czego ja się boję, jak urodziłam Martę to byłam w pełnej narkozie, zabrali ją do inkubatora i nie widziałam jej ponad 24h, dopiero na zdjęciu mi m pokazał. Do tej pory jak oglądam programy typu porody to płaczę jak dają mamie przytulić dziecko. Dla mnie potworną traumą było obudzić się z pustym brzuchem i nie mieć dziecka. Teraz jak wszystko pójdzie ok to dostanę Szymka od razu do piersi i boję się że mogę mieć z nim większą więź niż z Martą właśnie przez to że dostanę od niego to za czym tak potwornie tęsknię. Mam nadzieję że będę umiała traktować dzieci po równo, ale przyznam, że mam takie myśli.

Panikara, nie bój sie. Będziesz umiała. Choc trEba jednak pamietać, ze chyba jest coś w tym, ze dziewczynki sa tatusiowe a chłopcy maniakowi.
Z kimkolwiek nienrozmawim, trzeźwi czy pijani, każdy jeden to mowi.
Ja tez jestem bardzo ciekawa jak to bedzie u nas.
Trudno, żebyśmy o tym nie myślały.

Ja leze w wannie. Skurcze sa, nie jakieś płaczące, ale całkiem
Słuszne i tylko w
Podbrzuszu, wiec mam nadzieje, ze sie rozkręci!!

Lilija, musisz mieć racje!

reklama
Anney naprawdę z całego serca Tobie zyczę abyś urodziła w ten weekend.

Panikara w prawdzie nie mam dzieci i moja opinia jest mało ważna, ale myślę,że to jest własnie tak jak napisała Akuku. Serce nie wybiara, serce sie powieksza!
Czy przez to,że pojawiła sie Marta kochasz męża mniej? Miłość nie okreslisz jednym słowem, nie nazwiesz jej również w wikipedii, bo miłość to przeróżne odczucia, różnorodne pojęcie, które każdy z nas określa po swojemu.

Do góry