k.karolina
Fanka BB :)
6 tydzień i 3 dzień z OM.
ale, ze mam długie cykle to owu miałam dopiero ok. 22 listopada.
A Ty jak?
ale, ze mam długie cykle to owu miałam dopiero ok. 22 listopada.
A Ty jak?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi miesiączki by wyszedł 18 tydzień hehe, ale według usg jutro będzie równo 8 tydzień
Ja już w 5t6d słyszałam jak bije więc ty też na pewno usłyszysz już nie mogę się doczekać...haha fajnie)
Jestem ciekawa co będzie widać w tym czasiew pierwszej ciąży, córce biło już serduszko zobaczymy jak teraz będzie
![]()

Gratulacje!!Cześć dziewczyny, właśnie dziś dowiedziałam się prawdopodobnie zostanę mamą dwa testy pozytywne, druga kreska bardzo jasna. Jutro zrobię jeszcze jeden innej firmy, a potem test z krwi staraliśmy się 4 cykle, jestem podekscytowana!!

Mnie nie bolaly w ogole podczas kpA ile udało Ci się karmić pierwszego maluszka? My dopiero tydzień się nie karmimy. Pokarm w piersiach jeszcze mam. Co prawda nie ma potrzeby odciągania, bo odstawiałyśmy się bardzo stopniowo ale pewnie z czasem zaniknie. Ciekawe czy przy karmieniu kolejnego bobasa piersi znów będą tak bolały na początku czy już będą "zahartowane"![]()