Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do nas lekarz powiedział że wszystko jest w porządku i możemy się seksowac ile chcemy, także kiedy mamy ochote to działamy. Nic nie boli, żadnej krwi brak także wszystko w porządkuDziewczyny jak u Was z igraszkami z mężem? Podobno w pierwszym trymestrze to tak nie bardzo. Pomimo że to moja druga ciąża to mam obawy
Ja przy pierwszej ciąży sobie nie odmawiałam, wręcz namawiałam swojego.Dziewczyny jak u Was z igraszkami z mężem? Podobno w pierwszym trymestrze to tak nie bardzo. Pomimo że to moja druga ciąża to mam obawy
Ja wypaplałam wszystkim od razu. Dzięki mojemu dziecku wie już nawet połowa bloku w którym mieszkamy ( bo z radości nie wytrzymała i musiała powiedzieć każdej sąsiadce która spotkała na klatce ). Wiem, że nie powinno się mówić tak wcześnie bo to różnie może być, ale szczęście było tak ogromne po zobaczenia dwóch kresek, że nie dało się tego ukrywać [emoji6]Hej dziewczyny, w którym tygodniu macie zamiar dzielić się nowiną ze znajomymi lub szefem (zwłaszcza chodzi mi o te z Was, które nie mają fizycznej pracy i nie muszą szybko brać L4).
W pierwszej ciąży jakoś zaraz po dowiedzeniu się - 8,9 tydzień.Hej dziewczyny, w którym tygodniu macie zamiar dzielić się nowiną ze znajomymi lub szefem (zwłaszcza chodzi mi o te z Was, które nie mają fizycznej pracy i nie muszą szybko brać L4).
Ja chciałabym powiedzieć po kolejnej wizycie czyli to będzie 12 tc o ile wszystko będzie w porządkuHej dziewczyny, w którym tygodniu macie zamiar dzielić się nowiną ze znajomymi lub szefem (zwłaszcza chodzi mi o te z Was, które nie mają fizycznej pracy i nie muszą szybko brać L4).