Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mamy identyczny terminja też 07.08
![]()
Moi pomimo ferii II przyzwolenia na dłuższe spanie wstali przed 8 [emoji23]
O matko [emoji33] znowu szpital, biedna córka, biedna Ty. Zdrówka życzę [emoji8]Żeby nie było u mnie tak kolorowo to witam się ponownie z córką ze szpitala [emoji24] niestety leczenie oskrzeli w domu nam się nie powiodło bo zaczęły się duszności i trzeba było przyjść na oddzial
Zdrowka dla corci :*Żeby nie było u mnie tak kolorowo to witam się ponownie z córką ze szpitala [emoji24] niestety leczenie oskrzeli w domu nam się nie powiodło bo zaczęły się duszności i trzeba było przyjść na oddzial
No wlasnie tak mi sie przypomnialo, czy u ktorejs z Was z poprzedniej ciazy przeszla czesc badan i nie musicie powtarzac? Jesli tak to jakie trzeba powtorzyc (hiv, toxo, mocz, krew tak), ale czy te rozyczki reszta jest wazna?
Czemu powiedział że nie musisz? Kurde mega dziwnie, to są najważniejsze badania w ciąży... Nie spotkałam się z takim podejściem szczerze mówiąc.@klaolia przykro mi że znów szpital [emoji17] szkoda malutkiej. Zdrówka życzę
Kochane jestem po wizycie [emoji4]
1,42cm dzidziutka widziałam. Piękne serduszko i książkowa ciąża ( tak powiedział pan doktor) tc: 7+5
Książeczka krwiodawstwa wystarczyła, badań nie muszę robić.
Ufff tak się bałam. A teraz z 10kg stresu mi zeszło. Prenatalne powiedział, że nie muszę robić, ale jak bardzo chce to mogę. Więc mam się umówić między 11 a 22.02. Następna wizyta za 4 tygodnie.
Dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]