B
bibiU
Gość
11+3 jutro [emoji106]Jejku już? Ja mam za tydzieńTo jaki masz wiek ciąży?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
11+3 jutro [emoji106]Jejku już? Ja mam za tydzieńTo jaki masz wiek ciąży?
To jesteśmy dokładnie na tym samym etapie11+3 jutro [emoji106]
Ja ciężko siebie widzę do wakacjiOch. O uczelniach dowiedziałam się przy okazji szukania powodów straty drugiej ciąży. Więc w sumie wiem od września. Do szuplej mi bardzo daleko![]()
Kończysz 11 i zaczynasz 12. Tak mi się wydaje ale w sumie nie wiem jak liczą lekarze...Dziewczyny ja dziś 10+6 więc jutro 11 tydzień zaczynam ale ekstraczy kończę 11? Za tydzień w piątek wizyta, w poniedziałek na te badania stres, stres i jeszcze raz stres dobrze, że się farbuje to siwych nie będzie widać
![]()
Zobacz załącznik 933402Zobacz załącznik 933402Zobacz załącznik 933402
Ja mam te i na drugiej stronie dodatkowo morfologia, mocz, glukoza, proszę spójrzcie i powiedzcie mi czy te ceny są normalne czy urwane z kosmosu ? Ta kiła bardzo droga ile wy płacilyscie?
No właśnie, a mój by powiedział,że skończyłaś 10. Mi tak wpisywał w kartę, więc sama nie wiem jak jest z tym liczeniem tygodni.Kończysz 11 i zaczynasz 12. Tak mi się wydaje ale w sumie nie wiem jak liczą lekarze...
Dziewczyny ja dziś 10+6 więc jutro 11 tydzień zaczynam ale ekstraczy kończę 11? Za tydzień w piątek wizyta, w poniedziałek na te badania stres, stres i jeszcze raz stres dobrze, że się farbuje to siwych nie będzie widać
![]()
W Krakowie ceny podobne. Spróbuj iść do gin na NFZ to da Ci skierowanie i będzie dużo taniej.Zobacz załącznik 933402Zobacz załącznik 933402Zobacz załącznik 933402
Ja mam te i na drugiej stronie dodatkowo morfologia, mocz, glukoza, proszę spójrzcie i powiedzcie mi czy te ceny są normalne czy urwane z kosmosu ? Ta kiła bardzo droga ile wy płacilyscie?