Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czym się różni wątek zamknięty od otwartego?
U nas chyba stanie na Izabelli właśnieChociaż chodzi mi też po głowie wspomniana również Izabela.
Z tego co wiem nie mogą cię przenieść. A na pewno bez twojej ZgodyJa się zastanawiam co robić... Umowa kończy mi się końcem marca. Myślałam że jak będę się dobrze czuc to spokojnie do kwietnia albo i dłużej porobie (w zależności na ile mi przedłuża umowę, oraz czy mnie nie będą chcieli przenieść gdzieś indziej). Ale ostatnio tak się źle czuje zarówno wieczorem jak i rano, mdli mnie masakrycznie że ledwo siedzę przy tym biurku. Nie wiem jak wytrzymam [emoji26]
Ja pomyślałam ze prywatne to raczej jakaś grupa na fejsiemysle, ze mozna powoli zglaszac naszej @aniaslu by nam stworzyla prywatne, trzeba podac liste z dokladnymi nickami Ani i wtedy powstanie zamkniety
U nas chyba stanie na Izabelli właśniecórka zaakceptowała
Z tego co wiem nie mogą cię przenieść. A na pewno bez twojej Zgody
Ja pomyślałam ze prywatne to raczej jakaś grupa na fejsieale z doświadczenia wiem ze później nie wraca się już na forum

Zobaczymy na ile nam zdrowie pozwoli [emoji16] a co do imienia to podoba nam się Leon, Bruno i Franek, a dla dziewczynki Hania, Łucja, Antosia i Natalka. Mąż mówi że robił syna więc cały czas do brzuszka mówi Leos i nie przewiduje innej opcji. Ale może się jeszcze rozczarować [emoji4]@Kasia2101 na pewno muszą ci przedłużyć umowę do porodu. Więc do sierpnia nie musisz się martwić. Co będzie potem, to już musisz się dogadać w pracy. Może będą na ciebie czekać jednak.