Milmo
Fanka BB :)
Jak swędzi to trzeba nawilżyć skórę.Mnie nie swędzą ale bolą, ciągnący taki ból najczęściej w nocy lub nad ranem. Swędział mnie chwile brzuch po bokach właśnie tak ze miałam ochotę dziurę wydrapać ale przeszło.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak swędzi to trzeba nawilżyć skórę.Mnie nie swędzą ale bolą, ciągnący taki ból najczęściej w nocy lub nad ranem. Swędział mnie chwile brzuch po bokach właśnie tak ze miałam ochotę dziurę wydrapać ale przeszło.
No właśnie tak robiłam smarowałam non stop i przeszło rozstępów tez nie ma wiec ok.Jak swędzi to trzeba nawilżyć skórę.
Nawet o tym nie pomyślałam... Ale chyba pralabym normalnie, jak zwykle. Tak jak zalecenia na metce, bo nie wszystkie ciuchy w 90 wypierzeszDziewczyny, a czy koszulw do porodu też powinnyśmy wyprać w 90 stopniach?
No właśnie... ale z drugiej strony w tych pierwszych dniach sie maluch bedzie stykal z ta odzieżą...Nawet o tym nie pomyślałam... Ale chyba pralabym normalnie, jak zwykle. Tak jak zalecenia na metce, bo nie wszystkie ciuchy w 90 wypierzeszZnaczy się wyprać może i wypierzesz... Ale później możesz ich już nie ubrać
![]()
Nie musisz prać w 90, wystarczy, że porządnie wyprasujesz z obu stron materiału z parą.No właśnie... ale z drugiej strony w tych pierwszych dniach sie maluch bedzie stykal z ta odzieżą...
Ja tak właśnie prałam...Słyszałam, ze dzieciece ciuszki powinno się wyprać w 40st.