Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie, że lepiej jak natną niż ma samo pęknąć...Co do nacinania... wiadomo, że każda z nas wolałaby tego uniknąć, jednak myślę, że w razie potrzeby lepiej naciąć niż jak miałybyśmy pęknąć...

A my zdążyliśmy już szpital zaliczyć...
Byłam u swojego na kontroli i okazało się, że na ktg zapisują się skurcze...A co sie stało????
Może od tego upału się ta farba roztapia ... albo było świeżo malowane. Farbę zwykle czuć jaka by nie była zawsze tak nowością.Trochę zmienię temat i zadam pytanie.
Czy jak kupiłyście łóżeczko to czy też tak długo było je czuć nowością/farbą?
My nasze skręciliśmy w sumie prawie 2 tyg temu i dalej je czuć...
Mam też taką dużą piłkę fitnessową, która leży koło tego łóżeczka i w nocy musiała przeturlać się trochę i dotykała łóżeczka. Rano odbiły się na niej paski farby z łóżeczka...
Napisałam do sklepu to twierdzą, że to jest farba wodna, ekologiczna i bezpieczna dla dziecka, że nigdy nie spotkali się z czymś takim i w sumie oferują wymianę lub zwrot, ale zastanawiam się czy tak nie jest z każdym łóżeczkiem, bo pewnie wszystkie są pokryte taką farbą wodną.
Co myślicie?
Są takie farby....ale wg mnie coś długo śmierdzi...hmm...a może wystaw na dwór/balkon??Trochę zmienię temat i zadam pytanie.
Czy jak kupiłyście łóżeczko to czy też tak długo było je czuć nowością/farbą?
My nasze skręciliśmy w sumie prawie 2 tyg temu i dalej je czuć...
Mam też taką dużą piłkę fitnessową, która leży koło tego łóżeczka i w nocy musiała przeturlać się trochę i dotykała łóżeczka. Rano odbiły się na niej paski farby z łóżeczka...
Napisałam do sklepu to twierdzą, że to jest farba wodna, ekologiczna i bezpieczna dla dziecka, że nigdy nie spotkali się z czymś takim i w sumie oferują wymianę lub zwrot, ale zastanawiam się czy tak nie jest z każdym łóżeczkiem, bo pewnie wszystkie są pokryte taką farbą wodną.
Co myślicie?
Nie mam balkonu. Mieszkam w bloku. Niestety nie mam możliwości wystawienia go na dwór.Są takie farby....ale wg mnie coś długo śmierdzi...hmm...a może wystaw na dwór/balkon??
Może poszukaj w necie o tym produkcie, może ktoś miał podobny problem...
Jakie masz łóżeczko??