reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sierpniówki 2014

Dzień dobry :-) wpadam powiedzieć,że żyję. Wczoraj wieczorem wróciliśmy z naszego weekendu. Bylo sympatycznie,nawet zaliczylam wspinanie sie po górkach i 14km trasę pieszą po lesie. Ale nogi mi do d*** wlazly i to była ostatnia moja aktywność taka. Dziisaj dentysta,a pot wsiadam w samochód i jadę te 250km do Lula!!! To nas ostatni tydzień przed porodem razem. Będziemy sie tulic aż nam bokiem wyjdzie.
Miłego dnia kochane. Wracam za tydzien ale będę podczytywac z komórki :-) i trzymajcie sie dzielnie. Ewaelinka cały cas mała siedzi. Super!

reklama
Hej
I znowu poniedziałek... na szczęście ten tydzień będzie krótszy.

Asiołek, poradzisz sobie, w sumie nie masz wyjścia :) masz już dużą córę, to też łatwiej. Ja jakbym miała zostać sama i z małą i z Agatką, to bym się popłakała chyba. Po pierwszej CC nie byłam w stanie nic zrobić sama, tylko leżałam w łóżku, a mąż małą obsługiwał.

Ewaelinka, trzymaj się!

Witam ;) Jak ja lubie poniedziałki bo licznik biegnie do przodu hihi :) jeszcze troche.. teraz juz z gorki no nie? :) W lipcu bedzie trzeba uwazac bo to roznie bywa.

Ewaelinka- badz dzielna, jestes pod dobra opieka. Rozluznij sie to moze skurcze mina. Buziak ;*

Mój M od wczoraj ma stan podgoraczkowy a dzis bidula musial do pracy isc ;( jak ja nie lubie jak on jest chory.. faceci to normalnie troche przeziebieni a panikuja jakby agonie mieli xD masakra..

Weszłam na forum zeby poczytać co tam u Was a tu szok ... Żadnych wpisów z godziny 4 albo 5. Chyba Wam wrócił dziewczyny spokojny sen ;)

Ewaelinka - mam nadzieje ze skurcze dały sobie spokój i mogłas sie spokojnie przespać :)

Asiolek, Gorgusia- ja przez tydzien bede miała męża i rodziców apozniej tez sama. Tez liczę na to, ze bedzie dobrze. W najgorszym wypadku " jakos to bedzie " ;)

Fiuufiuu- ładnie poszalalas :)

Martuśka - hehe jak to mówią - od kobiety z miesiączka gorszy jest tylko facet z gorączką ;)

Fiuu miłych chwil z synkiem :))) odpoczywaj :)

Kahaka i ja tak miałam po cc - nie bardzo to wszystko wyszło jak powinno. Pamiętam, że w pokoju wieczorem jak mnie przyjmowali chodziła sobie dziewczyna, która rano miała cesarkę... czuła się świetnie. Bardzo mnie ten widok podbudował... a potem okazało się, że ja mam inaczej. Wyniki poleciały na głowę... panika w szpitalu... specjaliści wzywani z innej placówki... antybiotyki :) Mój lekarz teraz mói, że już gorzej niż poprzednio nie będzie :)

Martuśka to w końcu bidula, że chory czy lekki hipochondryk jak na każdego faceta przystało ;)

Ewaelinka jak tam u Ciebie?

No i dzień dobry o poranku.
Maja w szkole, pralka kończy pranie, kot nakarmiony... pies obrażony ;) ja po kąpieli siedzę sobie i pachnę ;) i zaraz idę zjeść płatki kukurydziane z mlekiem :)

Faisca No to będziemy się wspierać na forum po porodzie jak już nie będzie wsparcia rodziny to zawsze forumowe dziewczyny nas wesprą na duchu ;)

witam
Asiołek ja też bedę sama-mąż z doskoku będzie bo prace ma 5m od domu-więc niestety nie bardzo mogę na niego liczyc chyba,najgorsze ,że to wakacje i wszystkie dzieci w domu-dam radę wierzę w to :-)
nie mogę doczekać się czwartku-jedziemy do Poznania ,do kuzyna męża -a w piątek na termy śmigamy na cały dzień :-):-):-)
dziś na 15 umówiłam się z prywatną położną na ktg-pracuje w szpitalu w którym rodzę więc mam nadzieję na pomoc :-)

wiem mam to w domu :) jak mój małżom jest chory to chcę go zamordować ihihihihi taka ze mnie empatyczna żona :)
Jest jeden wyjątek - kiedy ma atak migreny wiem, że jest bardzo źle i bardzo cierpi.

Witam
Chyba Was nie nadrobię, wczoraj ja miałam gorszy dzień i leżakowanie, trochę podczytywałam, ale nie miałam siły nic napisać.
Ewaelinka współczuję tej codziennej niewiadomej i tego cierpienia jesteś bardzo dzielna i trzymam kciuki oby te skurcze dały Ci spokój.
Gorgusia ja też mam bóle miednicy, a wczoraj nieźle mi dały w kość i do tego nie wiem skąd doszło mi wysokie ciśnienie, a z reguły mam niskie.
Asiołek ja też mam momenty paniki, ale to jest tak, że chyba każda z nam tak samo nie może się doczekać maluchów już w domu :-) i tak samo sie boi jak to będzie jak już będą.:szok:
fiuufiuu jestem pełna podziwu dla takiego maratonu, ja już bym nie dała rady.:no:
Martuśka92 tak to z tymi facetami jest, mój szanowny M. z kolei jak ja powiem, że mnie gardło boli, to on ma od razy anginę, jak zaczynam kaszleć to on ma już zapalenie oskrzeli. I co gorsza to on to ma :szok:, a jeszcze nie zdąży się zarazić. Taki mój hipochondryk. Kiedyś miałam mały wypadek w domu, mąż nie do końca zamknął kanał w garażu i niestety wpadłam do niego i się nieźle poobcierałam i poobijałam, to tak się strasznie bałam o mojego męża, bo jemu zawsze jest zaraz coś gorszego, co gorsza on tez sie bał co może sie mu wydarzyć. :szok:MASAKRA..
Także lepiej jak ja jestem zdrowa to i on lepiej funkcjonuje.
Faisca dobre z tą miesiączką tego jeszcze nie słyszałam.:-)
Asiołek jak na tę godzinę to muszę przyznać, że działasz bardzo aktywnie.

Ja na razie czytam forum zaraz muszę obudzić Adriana i odwieźć do szkoły. Niech się chłopina jeszcze pouczy.

Pogoda u nas bardzo słoneczna aczkolwiek na razie tylko 15 stopni, ciekawe czy zrobi się ukrop.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej :-)

Ale dzisiaj jestem wyspana! Pospalismy z Michalem do 8 :tak:

Z racji tego, że mało zostało to zaczynam odliczanie.. jeszcze 19 dni do donoszonej ciazy i wstania z łóżka :-D

ASIOŁEK uuu to masz troche roboty.. nie przejmuj sie urodzinami, na pewno sobie poradzisz ;-) ja mam pełno ludzi do pomocy wiec nie pomoge..

EWAELINKA jak tam? Mam nadzieje, że skurcze minely! Az balam sie dzisiaj wejsc na forum :sorry2:

GORGUSIA dzieci uwielbiaja jak rodzice są razem :tak: widze to po Michaśku.. jak wychodzilismy razem na spacer czy plac zabaw to aż piszczał z radosci

FIUFIU fajnie, że weekend udany! Poszalas z tym chodzeniem ;-)

KAHAKA kazdy dzien przybliza nas do celu!

MARTUŚKA zdrowka dla meza!

MAGDA dzieci Ci pomoga przy Maluszku :tak:

A moj G. wczoraj przewiozl ciuszki i komode mam pelną :tak: w tym i przyszlym tyg wyciagamy wszystko i pierzemy.. no i bede gotowa :-)
A w tym tygodniu bede sie calkowicie pakowac do szpitala.

Miłego!

Ostatnia edycja:
Do góry