reklama
justyna919
Fanka BB :)
Jejku co tu sie dzieje , co chwile ktos rodzi
chyba naprawde zostane sama do konca sierpnia albo wogole przeniose sie na wrzesnien bo pewnie przenosze
U mnie bol plecow nie przeszedl a sie nasilil i najlepiej lezec mi na podlodze!
Mojemu m zrobilam wczoraj szkole przetrwania ja lezalam a on wszystko robil nawet obiad ugotowal Igorowi co nigdy sie nie zdarzalo !!!!! Jak mus to mus !
niech wie jak ja sie czuje. 
U mnie bol plecow nie przeszedl a sie nasilil i najlepiej lezec mi na podlodze!
Mojemu m zrobilam wczoraj szkole przetrwania ja lezalam a on wszystko robil nawet obiad ugotowal Igorowi co nigdy sie nie zdarzalo !!!!! Jak mus to mus !
anna20061
Oszqrde ja wiem. Nielamie sie. Ale nudzi mi sie jak diabli
anna20061
Oszqrde juz to zrobilam hahaha
Nawet wlosy ulozylam. Prysznic zostawilam na koniec jakbym se dooope osrala
Oszqrde juz to zrobilam hahaha
Buhahaha
no ciekawe, ciekawe. Stawiam, że do 24h bedziesz podwójną mamą :-):-)A u nas robi sie burzowo i deszczowo wiec z dziecmi w domu..
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
u nas też coś na burzę się zbiera ale pewnie będzie jak wczoraj... zbiera się zbiera i zebrać nie może 
Mąż zasnął... leki przyjęte i czekam jak to się wszystko rozwinie... oby podziałały...
Ja za chwilkę znów zaprzyjaźnię się z wanną
Liczę, że ten czwartek będzie owocny na forum bo tak się ładnie zaczął
Anna dawaj znać jak coś beędzie się działo 
Mąż zasnął... leki przyjęte i czekam jak to się wszystko rozwinie... oby podziałały...
Ja za chwilkę znów zaprzyjaźnię się z wanną
Liczę, że ten czwartek będzie owocny na forum bo tak się ładnie zaczął
Izis86
Asiołek przykro mi z powodu męża. Jeszcze teraz... jak ja mam atak woreczka to to jest okropne, więc nie chcę się domyślać jak on się teraz czuje. A w perspektywie operacja 
Anna uśmiałam się z Twojego obsrania
ale racja, ja też zawsze myje się przed imprezą/wyjściem itd. Co by być na świeżo 
U nas na burzę się zbiera od wczoraj. Przedwczoraj zagrzmiało, lunęło, popadało fest z 3 minuty i po burzy
Aaaaa wszyscy dzwonią i pytają, czy urodziłam, nawet koledzy K. yylko po to dzwonią
)) można zwariować 
Anna uśmiałam się z Twojego obsrania
U nas na burzę się zbiera od wczoraj. Przedwczoraj zagrzmiało, lunęło, popadało fest z 3 minuty i po burzy
Aaaaa wszyscy dzwonią i pytają, czy urodziłam, nawet koledzy K. yylko po to dzwonią
reklama