reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

Okasia-wspolczuje,mi ns swrdzenie pomaga sudocrem...wiem dziwne ale tak jest.
Co do wady wzroku tez mam alr delikatną ;)
Dziękuję wszystkim za gratulacje...niby chcialam.kolejnego chlopca ale powiem szczerze ze cieszę t jak głupia z córeczki...normalnie tersz do nirj caly szas moeie i ogladam sukienki

reklama
okasia kurcze, a nie jest to jakis swiad czy inna choroba skory?, bo mnie czasem zaswedzi jeden sutek i wole go wtedy nawet nie dotykac, bo moge sie drapac i drapac, a on dalej swedzi, ale to po jednym dniu max znika, a Ty juz masz czerwone i to dosc dlugo sie utrzymuje , wiec to takie srednio normalne. POgadaj z ginka, albo ionternista, a moze nawet z dermatologiem, bo sie zameczysz laska.

Kiedys byla rozmowa na temat stanikow, przypomnijcie firme, bo w sklepach nie moge sie wstrzelic w obecny rozm, a jak juz cos znajde to mnie gdzies tam zawsze cos uwiera, drapie i inne takie.

Jak do poniedziałku nie ustąpi to lecę do lekarza.

Co do staników to dziewczyny polecały Alles mama.

Mika A co do kremów na rozstępy to polecam Elancyl, jest dość drogi, ale bardzo skuteczny. Jak się zdecydujesz to kup go w aptece internetowej, bo w superpharmie i innych stacjonarnych jest prawie dwa razy droższy. Też dużo dobrego słyszałam o Palmers, ale niestety w ciąży nie toleruję tego słodkiego zapachu kakao :/

mika ja pharmaceris m stosuje osobny do brzucha.ud i posladkow i osobny mama do biustu. z mala stosowalam i n ie mama ani jednego rozstepu :)

i mnie choroba dopadla- gardlo boli, troche kaszle masakra jakas. zaraz na teatrzyk z mala jedziemy a potem na zakupy. i nic dzis nie bede robila mam dosc

Dzień dobry mamy.

Mam pytanie, jestem 18tc ok 16 czułam ruchy dzidziusia dosc wyraźnie i codziennie. Od kilku dni cisza jakaś taka dziwna w brzuchu. To moja 2 ciaza w pierwszej tez bardzo wczesnego czułam. Czy któraś z was tez ma takie "przerwy" kilkudniowe ? Nie chce dzwonić ze wszystkim do gina bo wiem co powie ....

Nie odzywam się ostatnio bo cos nie mam nastroju zupełnie ... Pogoda mnie zniechęca do działania a córeczka choruje znowu ...
Pozdrawiam was wszystkie ciepło.

Dzięki bardzo, niby to 2 ciaza niby wcześnie i niby wszytsko wiem ale jakos tak wiesz ... Wewnętrzny strach jakiś .... :) panikara jestem i tyle :)

majku ja tez mama pzrerwy w odczuwaniu ruchow- puki co to jeszcze jest normalne.

a my dzis przygode mielismy- idziemy do samochodu a tam gwozdz wbity w opone. no amsakra. na teatrzyk juz nei pojechalismy ale m sluzbowym samochodem na zakupy chociarz. teraz m pojechal zmienic opony na letnie a ta do wulkanizacji chyba no mowie wam masakra jakas

reklama
Do góry