reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U mnie wczoraj było bardzo ponuro, a dziś piękne słoneczko, chociaż widziałam gdzieniegdzie zamarznięte kałuże, już z synkiem zaliczyliśmy zabawy na podwórku, nie mogę się doczekać ciepła i prawdziwej wiosny, wtedy to już całe dnie na dworze będziemy spędzać :)

mój maluszek daje znać praktycznie codziennie, ale nie tak często i intensywnie jak większość z Was opisuje.

gofry ?? hmmm niegłupi pomysł :yes:

ja już przytyłam 6 kg :) masakra. Mój brzuch zaczyna być już coraz bardziej zauważalny, postronne osoby zerkają i widzą. Powiem Wam, że dopiero teraz od jakiegoś czasu się uspokoilam, że wzystko będzie dobrze i już ten początkowy strach powoli zniknął

happymum gratuluję córeczki :)

No ja juz tez troszke strachu sie pozbyłam jak czuje malenstwo chociaz caly czas dosc delikatnie aczkolwiek co raz czesciej i juz nauczylam sie te ruchy odczuwac.

Co do gofrow bylam ostatnio u siostry bo pozyczyla od swojej tesciowej super gofrownice:))

Ja wlasnie ide mlodego di przedszkola odprowadzić:) domek posprzatany ha tam vrzucha nie ukryje bo cala jestem chuda tylko brzuch wystaje :p u nas dzis pieknie slonecznie i ciepłowozek juz wypralam i tetaz sie suszy

Na NFZ. To może dlatego wolą powiedzieć "proszę się zgłosić po połogu"? :/
Cwaniaki.
napewno tak. ja prywatnie iz adnego problemu nie ma- mzoe inne znieczulenie maja- inna mieszanke prywatnie.

tamtusia
ja plus 9 kg juz masakraaaaaaaaaaaaaa

happy
ja tez na cieple dni zcekam zeby wuzek wyprac bo w wpiwnicy u rodzicow stoi zabezpieczony :)

A ja już parę razy robiłam gofry na mleku i wychodziły chrupiące. Mam gofrownicę MPM kupiłam parę lat temu w biedronce i jest ok, nawet nie wiem jaką ma moc. Wczoraj piekłam porcje dla całej rodziny. Chyba ze 30 sztuk :)

Kupiłam w lidlu.gofrownice....mogę prosić o przepis... Nigdy nie robiłam a wolę się nie zrazic i mieć sprawdzony przepis :-)

Basia fajna jest nie :)

Haha jak fajnie pozarazac wszystkie goframi :p

Moj bebzol juz jest taki prawie 7 miesieczny, bardzo mi wyskoczyl do przodu, ale waga spoko, chociaz wiadomo pozniej jak dowali to nie wiadomo skad bedzie 18 na plusie :p

Dziecie moje szaleje czy to noc czy blady swit czy srodek dnia, nie wiem kiedy ona spi, ale jak jest chwila spokoju to wystarczy nawet lyk wody i sruu szaleje.

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry