reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniówki 2016

ja egoistycznie modle sie o cc, zdecydowanie wole miec blizne na brzuchu mimo, ze to przecinanie powlok brzucha itp niz miec ta nieszczesna luzna pochwe i potem depresje miec ze jestem jak wiadro..

reklama
kassia ja właśnie teraz tak mam, że zupełnie się nie boję. Tak jakby mnie to nie dotyczyło. A czemu masz traumę? Dostałaś znieczulenie czy bez?
bez znieczulnia. nie pozwolily wstac, raz tylko do toalety moglam isc- musialam na wkladki sikac no mowie ci trauma dla mnie straszna. mialam prawie calkowicie rozwarcie kiedy zdecydowali o cieciu- mala sie schodzila w kanale rodnym. masar5a byla naparwde-0 moj maz powiedzial ze nigdy wiecej nie chce w czyms takim uczestniczyc.; i boje sie ze znowu bede tak potraktowana

basienka ja robie sobie dzien lenia- nic mi sie nei chce. bylam zz mala na placu zabaw ale zaczelo padac wiec wrocilysmy, teraZ pije capuccino i jedziemy na zakupy bo tzreba meza obkupic bo koszulki sie skrucily dziwnym trafem :p

Mnie bardziej boli kość ogonowa:) tak dziwnie, jak nigdy:))

mnie też mnie też :(((

Wczoraj rozmawiałyśmy o kąpieli noworodka. Włączyłam z mężem film na YT z instruktażem jak kąpać w wiadrze i ja przerażona, że chyba bym się bała, a mój mąż zachwycony. Dlatego kupujemy wiadro na próbę, ale oczywiście zwykłe, a nie takie za 150 zł :)

Okasiu rzuć linkiem do zwykłego które oglądałaś ;)

Dziewczyny pamiętacie zapewne Anetę aneta_ck to przez przypadek zauważyłam iż jest ona w grudniowych mamach :))

kassia to faktycznie :/ współczuję, oby tym razem wszystko było ok!

aniab na razie nie rzucę, bo muszę je na żywo obejrzeć. Przy pierwszej okazji obejrzę dostępne na rynku wiadra :)
Aneta, już jakiś czas temu chwaliła się, że zostanie mamą :)

Ja rodzilam bez znieczulenia dwa razy sn. Pierwszy syn 4.100 drugi 4.450 I bylo mi juz okropnie ciezko, mam nadzieje, ze coreczka jako dziewczynka bedzie malutka :)
Ja zawsze uzywalam wanienki do kapania I teraz tez tak zostaje:)

Gardlo zaczyna mnie bolec, zjadlam wczoraj lody myslalam, ze pomaga a gardlo dalej boli :/
Fajnie sie czyta posty jak babcie starsze, tu boli, tam boli :) hehe przynajmniej Wiem, ze nie jestem sama :) mnie jak nie plecy, to brzuch... uroki ciazy;)

reklama
Basiu tez byłam ze swoim synem na placu a ze pogoda w miarę naszło się sporo mam...
Zaczęly opowiastki o ciąży itp o przeżyciach i zapytała jedna z nich czy mój maluch będzie miał rodzeństwo ja z uśmiechem odpowiedziałam ze niebawem rodze i ze raczej cc
I to co usłyszałam po tym... Masakra kopara mi opadła kompletny brak słów i łzy jak groch w moich oczach... Zabrałam syna bez słowa i nigdy na ten plac chyba nie wyjdę zapadłam się pod ziemię nie ze wstydu tylko z powodu tego ze mimo iż jestem osobą dorosła nie umiałam odp..:'(
Zapytacie co mi powiedziały? Otóż to ze nie dość ze po mnie ciąży nie widać to zapewne jestem przewrazliwiona i pewnie ze strachu chce cc..i jak nie urodze sama to nigdy nie poczuje jak to jest naprawdę być matką!
Ku....no masakra poczułam się jakby ktoś w mordę mi dał

Do góry