reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniówki 2016

dwie wiadomości:
dobra - właśnie się dowiedziałam, ze dostałam podwyżkę w pracy :)
zła - muszę obejść się smakiem, bo póki nie wrócę do pracy to pozostanie ona tylko na papierze :(

niunia, tak jest zakazana, wiedziałam również o tym w czasie mojego porodu, ale z drugiej strony wtedy ratowali życie mojego dziecka, bo na cesarkę było już za późno, a dziecko ani w jedną ani w drugą :/ Tylko personel po drodze popełnił masę błędów, dlatego tak się to musiało skończyć, ale nic, trzeba się pozytywnie nastawiać.

reklama
dwie wiadomości:
dobra - właśnie się dowiedziałam, ze dostałam podwyżkę w pracy :)
zła - muszę obejść się smakiem, bo póki nie wrócę do pracy to pozostanie ona tylko na papierze :(

niunia, tak jest zakazana, wiedziałam również o tym w czasie mojego porodu, ale z drugiej strony wtedy ratowali życie mojego dziecka, bo na cesarkę było już za późno, a dziecko ani w jedną ani w drugą :/ Tylko personel po drodze popełnił masę błędów, dlatego tak się to musiało skończyć, ale nic, trzeba się pozytywnie nastawiać.
Trzymam kciuki aby tym razem bylo bez komplikacji i zebysmy trafily na super ekipy :-)

Dziewczyny, co do zapalenia dziąseł jako stomatolog mogę poradzić bardzo dokładną higienę. Mimo krwawienia i dyskomfortu nie omijać tego miejsca przy myciu! Najlepiej ultra miękka szczotka np curaprox i płukanie naparem z szałwi :-) jeśli nie będzie poprawy po kilku dniach to wtedy wizyta u dentysty :-)

Dor1989 - dzieki za przypomnienie o szałwii! Akurat mi troche podniebienie spuchło, musiałam się czymś skaleczyć :/ szałwia idealnie sie tu przyda :)
Jaspis - gratulacje podwyżki :D
Ja się urodziłam dzięki tej metodzie, jestem z ciąży bliźniaczej, brat normalnie wyskoczył a ja podpływałam pod żebra zamiast wychodzić, wiec ściskali brzuch mojej matce by mi zablokować możliwość odpłynięcia :D

I jak czlowiek ma sie nie nakrecac, jak tu tylko porody I porody ;)

Dzisiaj rano bylo tak chodno u nas, az sie lepiej zylo, potem znowu duchota, ostatnio budze sie w nocy miedzy 3-4 I nie moge spac, tragedia. Jak u was nocki ?

Mialam gosci byla u mnie kuzynka z mezem, mają trojke dzieciaczkow, cora 6 lat, syn 2 I cora 8 miesiecy. Wszyscy tak ladnie zorganizowani, az milo sie patrzy jak Taka rodzina tworzy jednosc, a ja sie obawiam jak sobie poradze z niemowlakiem I z 2- latkiem. Jakas panika mnie dopada :/

ja dzisiaj umieram byl upal pozniej burza i upal, glowa mi pekala przespalam wiekszosc dnia, masakra.. ja jak zasne 5-6h spie ale taka niedospana jestem normalnie mi tyle starczalo i mniej spalam jak do pracy chodzilam a dzisiaj np 15h i jeszcze mi malo ;)

ja sie boje ze jednego nie ogarne a co dopiero wiecej

Hehe ogarniesz jedno to napewno, mysle, ze jednak jak jest wiecej niz jedno to tez wyjscia nie ma. Podoba mi sie jak rodzice Ida na kompromis w kwestii dzieci, a my z mezem Nie zawsze potrafimy sie porozumiec;)

Kurde...No wlasnie mi tak wypychali... Aż podobno miałam bordowy brzuch...
Lepsze to niż miało się dziecko udusić... Teraz już lekarzowi powiedziałam i befzie mierzył barki bo przez to się właśnie zaklinowal młody...Ale też miał krwiaka na główce... Nie wiem czy od tego przekrecania go w środku czy jeszcze jako dodatkowa rzecz...

Ahh siedem światów.... Ja z chęcią bym chciała aby.mnie uspali i budzę się bez bólu ;-)

reklama
Do góry