koronkaa prześliczny pokoik
aniołkowa fajnie czytać, że u was się układa. To, że Kubuś zasypia przy piersi, to całkiem naturalne, na pewno jest wtedy w siódmym niebie

A kilogramy zrzucisz w swoim czasie

Rozumiem, że żal ci tego, że nie poznałaś końcówki ciąży, ale tak miało być najlepiej dla ciebie i Kubusia i jeszcze wszystko przed tobą!
Mika06 mamy ten sam termin i pocieszyłaś mnie, że jeszcze torby nie spakowałaś, bo ja też daleko w polu. Co prawda poprane mam i poprasowane, ale tylko ciuszki, jeszcze kocyki itp.
agata320 ale masz sympatyczną mordkę

hellevoet bardzo łądne kartki i podoba mi się ten pomysł, zawsze to dużo lepsze niż fb
Ja dla dziecka biorę tylko pampersy (pakuje jedno małe opakowanie, chyba 27 szt.) i paczkę chusteczek nawilżanych i 1 pieluszkę flanelową i 1 tetrową. Szpital zapewnia ubranka, artykuły higieniczne i kosmetyczne (które akurat mi pasują).
JEŚLI JESTEŚCIE WRAŻLIWE NA KRZYWDĘ ZWIERZĄT WSZELAKICH NIE CZYTAJCIE TEGO PONIŻEJ!!!!
Dzisiaj całe przedpołudnie zryczałam się jak głupia, bo na moim balkonie umierała młodziutka jaskółka
Musiała gdzieś uderzyć jak leciała, jeszcze próbowała nawoływać inne jaskółki i tak patrzyła na mnie tymi czarnymi ślepkami.... Normalnie jak sobie o tym przypomnę to znowu chce mi się płakać. Hormony mnie całkiem rozłożyły.