reklama

Słodkie listopadówki 2010

dziewczyny,
wizytę mam za tydzień u mojej gin.
Ostatnio robiłam obciążenie na cukier. Zadzwoniłam dziś do poradni i Pani powiedziała mi: 131 po godzinie... hmmm to dobrze.
Czy to jest ok?

reklama
Diabetolog mi zalecił powtórzyć test w 28-29tc, żeby zobaczyć czy dieta poskutkuje i się samo unormuje, no i uff ):happy2:
Ale zostanę wierna chlebkowi pelnoziarnistemu i innym zdrowym nawykom. Nie ma co kusić losu :)

Lasotka - to genialnie :-)
moja lekarka też coś wspominała o powtórce testu po miesiącu diety z dobrymi wynikami, ale jakoś nie spodziewam się, aż tak slicznego wyniku. Pewnie i tak po takim czasie już przywyknę do diety, bo teraz poza męczącymi zachciankami widzę same jej zalety :-) odżywiam się zdrowo, a waga stoi w miejscu ...
Zastanawiam się tylko kiedy się złamię, cały czas pamiętam, że obiecałam sobie jeden deser lodowy :-)

Mi już miesiąc minął od kiedy stosuję dietę, jutro idę do kontroli i ciekawe czy mnie skieruje na powtórke badania. Jak coś to sama się zapytam.
Po tym nie za bardzo udanym weekendzie jeśli chodzi o pomiary wyniki ponownie w normie. :) Wczoraj zjadłam kabanosy i faktycznie cukier niewiele sie podniósł a pyszne było że hoho :) zawsze coś innego :)

Mi też przez ten miesiąc nic nie przybyło. Zaczęłam sie martwić o mała, ale ost usg wykazało że urosła ile trzeba, orientacyjnie tydzień temu miała 1430gr

reklama
Ja byłam dzis u lekarza na kontroli. Była jakaś inna lekarka i mimo, że tamta była fajna to ta dużo lepsza i chyba się do niej przeniosę. Wszystko analizowała, pytała ile ważę, ile dzieci ważą, jak wyniki krwi, zbadała mi serce i w ogóle wykazywała dużo zainteresowania.
Wytłumaczyła co i kiedy mogę jeść bo miałam poranne wyniki na czczo troszke niskie. Ogólnie powiedziała że jest dobrze i oby tak dalej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry