reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sms-y i wiadomości z porodówek i nie tylko BEZ KOMENTARZY

wiadomość z ostatniej chwili :-) od naszej Setany!!!:

"Natalia jest z nami od 11:55.Ma 50 cm, waży 2730 g i jest prześliczna!!!Oboje płakaliśmy ze szczęścia po jej narodzinach!Bolało jak cholera ale naprawdę warto"

Cudownie ,że Natalka jest już z nami i tak z zaskoczenia nowy dzidziuś!!!!!!!!Życzymy szybkiego powrotu do domku:) Aniu i Natalko:)

reklama
sms od Ironi po moim sms-ie czy wszytsko gra i że wszystkie tu trzymamy kciuki...

"To trzymajcie mocno bo mały nie chce wyjśc"

Biedna cierpi strasznie, skoro sms taki jak nie jej :( Ja jej wysłałam potrójne kciuki, ode mnie, Olci i męża mego!!

I zapomniałam o wczorajszym SMSie od Mrsmoon: "Zostajemy dłużej bo na usg czekałyśmy-dziś wieczorem ma być.Żółtaczka jeszcze większa dzisiaj, ale na razie tylko do obserwacji, jutro powtórka badań bilirubiny. Prawie nie śpię przez tą zabawę z wybudzaniem, odciąganiem, karmieniem i wyparzaniem, zostaje mi ok. 1 godz z każdych trzech, ale w dzień jakoś nie mogę spać, tylko w nocy..."

SMS od DZASTINY: Agatko kochana.Przekaz czerwcowka ze wlasnie jade do szpitala. Nie wiem czy Doris wam napisala bo ona tez w drodze na cc. Cala noc mialam skurcze bardzo mocne i teraz tez mam ale lzejsze. Za to brzuch mam twardy i bardzo slabo czuje ruchy. Ginek kazal jechac na IP i tam szukac lekarza do ktorego mam namiary. Troche sie boje. Trzymajcie za nas kciuki. Bede dawac znac.

reklama
Do góry