reklama

Sposoby na zasypianie

Słowacy, jak widzą polską rejestrację, to potrafią przetrzepać cały samochód ::) Taka sąsiedzka miłość ;)
Mamaoli - a gdzie się załatwia ten wpis do paszportu?

reklama
mamaoli pisze:
jeżeli chciałabyś lecieć do Angli albo do USA to musi mieć własny paszport  bo pytalam ale gdzie indziej wystarczy wpis
jezeli lecisz do Anglii to dziecko nie musi miec wlasnego paszportu. wystarczy nawet wpis do paszportu rodzica.
my tak mamy. Zuzia jest wpisana do mojego paszportu

Zuzia mi tak powiedzieli w biurze paszportowym w Krakowie ,
że chcąc do Angli lub USA lecieć dziecko musi mieć własny paszport ::)

ale jak niekoniecznie to dobrze wiedzieć

Cieszę się bo Maks po jedzeniu zasypia już sam w swoim łóżeczku :)
czasem jak nie od razu zaśnie i pokwękuje to głaskam go po brwiach i nosku i powoli się uspokaja

co jakiś czas się przez sen drapie :( nieszczęsna wysypka!
żal mi go strasznie :(

mamaoli pisze:
a ja sie zastanawiałam kiedyś czy nasze dzieci będą miały okazje poczytać to wszystko co tu w marcówkach piszemy...
Nie wiem czy beda mmialy mozliwosc p[oczytac ale ja sobie wydrukowalam kiedys liste skarbow marcowych.Kiedys majce pokaze... :laugh:

MOje dziecko ostatnio wogole nie chce spac w nocy- kreci sie,wierci,co godzine sie budzi,chce ssac,albo sie przekreca i nie moze sobie miejsca znalesc.Nie wiem czy dla tego ze jest jej za goraco,czy dlatego ze jest glodna,czy pic jej sie chce...Cos strasznego... a ja znowu caly czas potwornie nie wyspana...

Czytając co się dzieje z Majką...pocieszam się, że moja tak ma w dzień.
Dziś zaszczyciła krainę snów dwa razy po całe 50 minut...A od 5:30 dziecko mi nie śpi... ;)

reklama
Jaś zasypia teraz niespokojnie, bo odkąd nauczył się przewracać, to wyczynia takie harce w łóżeczku, że nie może zasnąć ::) Ale jak już wreszcie uśnie, to 6-7 godzin przesypia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry