reklama

Sposoby na zasypianie

Osinka a nie boisz sie chodzic na spacery z Mala po lesie??? kleszcze , komary itp... ??? ja tez mam wielka ochote pojechac do lasu ale strasznie sie boje roznych owadow aby Zuzi nie pogryzly

reklama
Zuzia24 pisze:
Osinka a nie boisz sie chodzic na spacery z Mala po lesie??? kleszcze , komary itp... ??? ja tez mam wielka ochote pojechac do lasu ale strasznie sie boje roznych owadow aby Zuzi nie pogryzly

Zuzia możesz kupić moskitierę na wózek, u nas sprawdza się rewelacyjnie. Jak Kinga śpi w wózku w ogrodzie lub w lesie to zakładam moskitierę na wózek i jestem spokojna. Ale jak trzymam ją na rękach, na spacerze, to i tak jakoś te wszystkie owady nas omijają :)

osinko, Ty jesteś niezastąpiona....dzieki.

zmykam się umyć i ubrać, bo siedzę jeszcze w piżamie... Karola śpi, a ja surfuję... I

o rany! mam na balkonie 36 stopni (W CIENIU!!! i co ja się dziwię, że mi dziecko spać nie chce i ciągle jest marudne
wentylatory i wiatraki w domu chodzą pełną parą i tylko mielą gorące powietrze, lubię lato ale bez przesady ::)

u mnie w domu 32 stopnie, maleńka śpi u mnie na ręku, łepinkę ma całą mokrą, a wentylatory mało co pomagają, chyba kupimy klimatyzator, bo mam dość upałów

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry