Paulina_1982
Fanka BB :)
@ nie baw się ze mną w kotka i myszkę. Przybywaj i zaczynamy nowy cykl, a nie takie nie wiadomo co.
Ból brzucha taki sam od kilku dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@ nie baw się ze mną w kotka i myszkę. Przybywaj i zaczynamy nowy cykl, a nie takie nie wiadomo co.
Jak nie przyjdzie to znów trzeba będzie testa zrobić. ;-)Jeszcze nie przyszła? Np z jednak nie przyjdzie co?
Jak nie przyjdzie to znów trzeba będzie testa zrobić. ;-)
27 dcKtóry masz dzień cyklu? [emoji4]
Kurde wariuje... pierwszy raz mierze temperaturę w tym cyklu. I przed wczoraj miałam jeszcze 37.2, wczoraj 36.9 A dziś 36.6. Jestem po owu więc wydaje mi się że już powinna być stała i spaść przed miesiączka. Co jest wgl grane... Nie ogarniam już tego. Teraz tak właśnie zaczęłam myśleć i bardzo mnie to zdziwiło... cio tym myślicie? Straciłam już nadzieję na ciążę przez ten spadek...
A mierzysz zgodnie ze sztuką? Ta sama godzina bez wstania?
Każda zmiana godz zaburza ja np o 7 mialam 37.4 A o 5 36,2Staram się ale chodź współpracy na zmiany i nie zawsze mogę mierzyć o tej samej porze... więc mierze tak jak mi się to udaje Ale czy to miarodajne nie wiem...
Ja dopuściłam mierzenie właśnie dla tego że nie jestem w stanie mierzyć po 6 godz snu bo wstaje co 3 godzNo O chyba nie jest metoda dla mnie bo niestety mój tryb życia nie pozwala mi na mierzenie ciągle o stałej porze... Także mówisz że mam nie zwracać na to uwagi?