martini87
Fanka BB :)
Jak @ nie przyjdzie to ja będę testować. Może w niedzielę. Sama nie wiem kiedy. Zależy od mojej cierpliwościdziewczyny trzymam mocno za Was kciuki!
ktora jeszcze niedlugo testuje ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak @ nie przyjdzie to ja będę testować. Może w niedzielę. Sama nie wiem kiedy. Zależy od mojej cierpliwościdziewczyny trzymam mocno za Was kciuki!
ktora jeszcze niedlugo testuje ?![]()
Kciuki zaciśnięteJa widzę pod światło, nijak nie widać na zdjęciu.Nie będę się katować, jutro mam dzień wolny zrobię betę i będę miała pewność, od razu dam znać, trzymajcie kciuki.
![]()
Nie mam pojęcia. Ale też się chętnie dowiemDziewczyny ile dni rosnie pewchetzyk do pęknięcia i owulacji. Np od 11 mm to ile dni do pęknięcia? Ile musi być i ile rosnie nadzien?
Gdy pęcherzyk dominujący osiągnie wielkość ok 10mm to następnie przez 6-7 dni rośnie średnio 2mm/dzień. Powinien osiągnąć minimum 20mm , ale wiadomo książki jedno, natura drugieDziewczyny ile dni rosnie pewchetzyk do pęknięcia i owulacji. Np od 11 mm to ile dni do pęknięcia? Ile musi być i ile rosnie nadzien?
Ja zrobiłam test -bo jutro mam wziac dostinex
Nic, czysty test wiec tak jak myślałam Nic z tego
Ja tez mam nieregularne ok 30/35 dni. Test robilam w 32 dc, wyszedl pozytywny =)Jak @ nie przyjdzie to ja będę testować. Może w niedzielę. Sama nie wiem kiedy. Zależy od mojej cierpliwościokres mam nieregularny więc nie wiem do końca kiedy mam ten test zrobić..