MalyGosc
Fanka BB :)
Dziewczyny, gin kazała mi zrobić progesteron i prolaktyne między 21 a 23dc, to wyniki z dziś czyli 22dc, co sądzicie? Ja jestem zielona w tych sprawach?Zobacz załącznik 1058839
Mi tez się wydaje, ze wszystko w porządku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, gin kazała mi zrobić progesteron i prolaktyne między 21 a 23dc, to wyniki z dziś czyli 22dc, co sądzicie? Ja jestem zielona w tych sprawach?Zobacz załącznik 1058839
Buuu to dziś relax i winko do snu.A więc... Ja już nie muszę się zastanawiać czy jutro testować. Małpiszon postanowił zjawić się jeszcze dziś, nosz kurdeeeeee nooo![]()
U mnie od wczoraj sucho po podcieraniu chociaż dziś czuję wilgoć w środku i co chwilę sprawdzam czy to nie @. Miałam lekkie kłucie jajników wczoraj i moment dziś i nic poza tym, aaa znowu popołudniu mam ciepła głowę,to już któryś dzień z rzędu. Ja to jakaś dziwna jestem bo dziś pomyślałam że się boje ze się może udało i trzeba będzie znowu przechodzić poród [emoji85]
Looo to ja tu czekam od rana na wieści od Ciebie, a Ty dziś nie testowałaśNo wiesz! ( foch ) Jutro to już koniecznie! Hehehe
![]()
Raczej nie dziś, już prochy poszły w ruch. No właśnie, nowe nadzieje, znowu... :/Buuu to dziś relax i winko do snu.
A od jutra nowy cykl, nowe nadzieje...
Zrób jutro z rana!![]()
Wartość progesteronu świadczy że była owulacja także dobrzeDziewczyny, gin kazała mi zrobić progesteron i prolaktyne między 21 a 23dc, to wyniki z dziś czyli 22dc, co sądzicie? Ja jestem zielona w tych sprawach?Zobacz załącznik 1058839