Właściwie takA po porodzie okres szybko Ci sie uregulował?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właściwie takA po porodzie okres szybko Ci sie uregulował?
To trzymam kciuki za nas oby się udałoA ja zrozumiałam, że 11 masz już termin @. No mamy trudniej z racji wieku. No ciekawe jak to będzie u ciebie, ja też mam wizyte kontrolną w okolicach owulacji to poproszę moją dr o sprawdzenie owulacji.
A długo się już staracie ?Dzięki, ja mam za dwa tygodnie do zbadania poziom beta hcg, i powiedziała, że tylko krew mi pobierze, ale spróbuję ją poprosić, żeby mi usg zrobiła i zerkła, czy mi owu wogóle wróciła.
W sumie to nie, bo zaszłam w pierwszym cyklu, ale niestety poroniłam, od wczoraj ma pierwszą miesiączkę po poronieniu samoistnym, wszystkie pięknie się zagoiło i odbudowało wyjątkowo szybko i mamy zielone światło, że możemy od tego cyklu. Tylko ja nie wiem na 100% czy jestem już gotowa, i czy wogóle jeszcze chcę, bo bardzo się boję, że to się powtórzy i serce mówi tak, a rozum nie.A długo się już staracie ?
Przykro mi że tak się stało ale bardzo dużo dziewczyn po poronieniu zachodzi w ciążę która szczęśliwie donoszą do końca , ale z drugiej strony nie dziwię się że się obawiasz bo też bym się bała napewno . Ja to już tracę nadzieję że nam się uda jakoś nie umiem już uwierzyć w to takie mam dziwne przeczucieW sumie to nie, bo zaszłam w pierwszym cyklu, ale niestety poroniłam, od wczoraj ma pierwszą miesiączkę po poronieniu samoistnym, wszystkie pięknie się zagoiło i odbudowało wyjątkowo szybko i mamy zielone światło, że możemy od tego cyklu. Tylko ja nie wiem na 100% czy jestem już gotowa, i czy wogóle jeszcze chcę, bo bardzo się boję, że to się powtórzy i serce mówi tak, a rozum nie.
Tylko że to jest trudne tak przestać myśleć i nie chcieć tak bardzo a szczególnie jak minęło tyle czasu no ale jakis tam mały płomyk nadziei jeszcze mam . Żeby był jakiś sprawdzony sposób żeby wyłączyć tak te myślenie i zajac się czym innymMarika musisz odpuścić, ale tak naprawdę, wogóle to znaleźć jakiś inny cel, poświęcić umysł tak, żeby nawet nie myśleć kiedy @ ma przyjść, podobno daje rewelacyjne skutki. Będziemy może tu próbować....