Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem co czujesz, teraz ciągły strach...Myślicie że tak wcześnie test by wyszedł? Mam cykle 29dniowe. Myślę że owu była między 14 a 16dc.z objawów zmęczenie i senność.. nic poza tym.jej sama nie wierzę.. chyba do piątku bede jak na szpilkach![]()
![]()
Ja miaalm tak samo z córką. Zrobiłam test dzień przed okresem i nic.. A potem okres się nie pojawił i po 6 dniach dopiero taka kreseczka jak u CiebieMyślicie że tak wcześnie test by wyszedł? Mam cykle 29dniowe. Myślę że owu była między 14 a 16dc.z objawów zmęczenie i senność.. nic poza tym.jej sama nie wierzę.. chyba do piątku bede jak na szpilkach![]()
![]()
Zosiu Ale u mnie jest 5 dni przed okresemJa miaalm tak samo z córką. Zrobiłam test dzień przed okresem i nic.. A potem okres się nie pojawił i po 6 dniach dopiero taka kreseczka jak u Ciebie
GratulacjeJeszcze raz..
Dziękuję Ale czekam do jutra rana aby potwierdzić jeszcze raz testem...Gratulacje
to czekamy z TobaDziękuję Ale czekam do jutra rana aby potwierdzić jeszcze raz testem...
Dziękujęto czekamy z Toba