reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Alez sie rozpisałyscie znowu! moj mlody wczoraj padł około 22 ale wczesniej uspił mame:)
Dzisiaj musze ubrac ponad3 metrowa choinke w pracy a tak jakos mi sie nie chce ktoras chhętna :)??

reklama
Dziewczyny jak jest u was? bo u mnie bialutko i cały czas pada śnieg....atmosfera świąteczna uratowana....pierwszy raz chyba sie tak cieszę ze śniegu.

ziemaczki ugotowane teraz tylko twaróg sie rozmrozi i mielimy.....a potem lepimy....tzn lepię bo Iza raczej mi nie pomoże.
Kurcze ja dzś jakaś taka szczęśliwa jestem mimo tego że mam roboty po pas. To moje dziecię też takie pocieszne tańczy przy rurze od odkurzacza:laugh2::sorry2::laugh2: o chyba właśnie poszło coś grubszego:zawstydzona/y: lecę ja przebrać bo smród nieziemski

Karola- ja ja ja chcę ubierać choinkę uwielbiam ubierać choinki:)
Diablica- a u mnie śniegu brak :-(mógłby popadać trochę bo tak nie czuć tej świątecznej atmosfery bez tego śniegu...
ja uciekam bo zaraz będzie kumpelka z córcią na kawkę przyjdą.

Kobietko, od samego czytania ile już zrobiłaś zmęczyłam sie;-) Pracowita jestes jak przysłowiowa mróweczka ;-)
diablica mój poród był strasznie bolesny. Darłam się tak głośno, że chyba cały oddział mnie słyszał:baffled:
U mnie też sniegu brak, wręcz słonko świeci:-( tez chciałabym, żeby chociaż trszke sypnęło sniegiem, żeby poczuć te święta

HAHA musialam byc na setnej stronie ! udalo sie :-p:-p:-p

Kobieta jak milo ze jestes!

Diablica daj no tego sniegu chodz troche . prosze !!!

bylam na zakupach . nie wiem jak to przezylam niby Kola takie male a w rybnym stalismy na ulicy :szok::szok::szok: taka kolejka byla i czekalismy w tej kolejce kolo 40 minut a 4 osoby obsługiwały:szok::szok::szok:. klijentaka przed nami kupowala rybek na 300zl :szok: i jeszcze nie kupila wszystkiego bo mieli braki w towarze . lece czytac moze sie troche odstresuje po tych zakupach.

malo tego czytania mam :crazy: cos slabo Wam dzis poszlo

a wiec

Kobieta dziękuje ze zyczenia ! serce co za sledzie juz dzis robisz ?

Diablica synek zazdrosny byl o zabawki ! dziecaki wogole sie mna nie interesowaly :baffled:. jak oni sa razem to swiat nie istnieje :-D Dajno troche tych pierogow

Karola ja za Ciebie ubiore ta choinkę

Kamea
no ja tez sie przestraszylam ze cos nie tak. nigdy tak przed @ mnie nie bolalo . bol owulacyjny to umnie norma no nie tyle boli co mnie kluje ten jajnik .ja zaczelam ten bol miec po porodzie, z jednej strony przy robieniu dzidzi jest to przydatne a teraz jest mi on nie potrzebny

Ostatnia edycja:
Kamea -dzięki:-)
Bunny- robię śledzie z zasmażką z cebulki i koncentratu plus przyprawy i śledzie w oleju jak chcesz przepis na to ze smażoną cebulką to już podaje :
0,5kg śledzi, moczyć dwie godziny
1szkl- koncentratu pomidorowego
3 łyżki płaskie cukru
4 łyżki octu
1/2 szkl oleju
na oleju smażymy cebulkę, po usmażeniu wkładamy ją do garnka dodajemy pieprz ,ziele ang., liść laurowy,przecier cukier i ocet zagotować to wystudzić i przekładać śledzie podobno pycha jak wypróbuję to dam znać jak smakują bo pierwszy raz je robię w ten sposób.
Lecę smażyć naleśniki bo zaraz M wróci ,a ja w lesie z obiadem.

reklama
no jeszcze ich nie zrobiłam bo młoda mi dłużej pospała a twaróg długo rozmarzał ale farsz zrobiony i jak tylko dzieciowinie dam jeść birę się za lepienie.

A to u mnie tak samo z tymi zabawkami jak wpadnie do nas kuzyn Izy młodszy o kilkatygodni to młoda nie odpuści aż nie odbierze mu wszystkich zabawek a jak ten się stawią to potrafi jeszcze zarobić taką zabawką hehe mała diablica ta moja córa.

Kamea ty nam jeszcze nie opowiadałaś swojego porodu a taki temat kiedyś był....więc.....słuchamy.

Kobietka- nie stresuj się tak tymi świętami bo ci tchu zbraknie na wigilię....ja tam jestem luuzzziiik......mężula nie ma sama z dzieckiem więc mi nikt nie wisi i nie pogania na spokojnie w swoim tempie....i mam już pół chałupy wysprzątanej i plany....co ugotować. najważniejsze to żeby Iza przestała w końcu kaszleć reszte mam na drugim planie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry