reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak tak to najmlodsze :tak: a ze jeszcze nie spi to u nas norma :-D

Jord napewno za ktoryms razem uda sie miec chlopca tylko trzeba ponaglac proby :-p mojej siostrze udalo sie miec synka za czwartym razem... w koncu sie doczekala chociaz nie planowala :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
piszecie o rodzeństwie wiec ja mam 2 braci (jeden starszy drugi mlodszy) piotrek mial 4 (jest najmłodszy) .

Diablica ten sąsiad w marcu bedzie mial 2 lata :-D jego mama szla na pogrzeb i nie miala z kim go zostawic i tak do mnie trafil . slodziak moj . a Piotrek od 1 grudnia jest w domu i dlugo jeszcze z nami posiedzi

Jord super ze z mala lepiej , oby tak dalej . moj jest grzeczny synek poszedl spac o 22. ale tylko dlatego ze sie wyspal w dzien

Kobieta przestan juz sprzatac , odpocznij sobie dziewczyno bo nam do swiat padniesz

Kamea mi sie tez marzy dziewczynka. wiecej dzieci nie planuje wiec fajnie by bylo mieac mala laske w domu . chodz z chlopca tez bym sie cieszyla, w koncu co by nie bylo to moje i bede kochac

pije piwko malinowe bo Edyta pokusila . chyba do konca nie wypije.

Edyta tak z ciekawosci co za witaminy i inne bajery sa na poczecie dziewuszyki ???

ide meza balamucic :-D

aha mam pytanka czy Was przed @ boli jajnik z ktorego mialyscie owu??? nie to ze caly czas tylko czasem lub częściej za kluje .

http://krakow.naszemiasto.pl/artyku...cena=1&klucz=d3b4d05597f655b06d439e0495df7acb

glosujemy prosze

Ostatnia edycja:
No i jestem posmazylam kotlety i zrobilam pulpety na jutro , padam :zawstydzona/y:

Jord maly posluchal e-cioci i jest juz w lozku :-) a tak na serio moj maly nalezy do spokojnych dzieci,lubi przegladac prase czyt.ksiazeczki,gazety i takie tam,bardzo czesto przychodzi do mnie na kolana i moze tak dlugo siedziec ( taki skarbek mi sie trafil) wiec czy on spi czy tez nie to i tak jest grzeczny :tak:wiec jak dla mnie moze pozno chodzic spac :happy:

Bunny na dziewuszke warto brac complex wit B,magnez,calcium,oczywiscie kwas foliowy no i jesc zurawinke na zakwaszenie ,jest preparat o nazwie Sylk ktory zakwasza i nie niszczy plemnikow i to tyle z teorii :-pgorzej z praktyka :cool2:

A glosowac to glosuje i to codziennie tak jak obiecalam ;-)

Ostatnia edycja:
Jord, ale postraszyłaś. Az sama jestem w strachu;-)
Bunny mnie też ostatnio boli, czego nigdy nie miałam. Ostatnio tak mnie bolało, że już się przestraszyłam, że coś nie tak ze mną. Wogóle @ zawsze mam bolesne. Jak brałam tabsy to były znosne, ale w tym miesiącu je odstawiłam, wiec znowu się zacznie...

Kamea
- mi położne mówiły że jak ma sie bolesne okresy to potem ma się łatwiejsze porody...ja mam mega bolesne ale przestałam na nie narzekać po porodzie[połowę porodu nie czułam] hehe....niech boli.

no ja jak Jord kompletnie nie czuję owulki....trochę lipa bo ciężko trafić ze starankami.

Kobietka- daj już spokój bo nabawisz nas kompleksów.....odpocznij chwilkę i zdaj relacje z bola bitwy

Bunny- a no sąsiad napewno uroczy...o 2 letniego to nie mąż a syn zazdrosny hehe. Kurcze co do choinki to my też mieliśmy mieć taką malutką ale mężul w grecji wpadł w szał kupowania[wiecie kryzys i grecy wszystko wyprzedają] i kupił podobno choinkę i bąbki....jestem ciekawa jaka ona jest....mała duża nie mogę sie doczekać jego powrotu

a na dziś w menu pierogi.....ruskie. trza się brać....no i może jakaś zupka.....ogórkowa?

kochane dziś mamy swoje święto za chwile pyknie nam 100 strona....no gratulacje wszystkim hehehe:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Bunny ,diablica - jestem jestem :tak: posprzątałam już w domu i u taty , wczoraj zrobiłam zakupy poszłam na rekolekcje z M się wyspowiadać ,a dziś będę kładła śledzie po południu bo o 11 koleżanka przyjdzie na kawkę , no i pomalutku zaczynamy gotować:-p.
Teraz to już luzik , zrobię sałatkę warzywną, rybkę smażoną, rybkę po grecku , pierogi mamy w tym roku zamówione i uszka też , no część robi też babcia i moja mamuśka dzielimy się obowiązkami także źle nie będzie , dziewczyny jak mój tata zapuścił mieszkanie no masakra 3 ścierki poszły do pieca taki brud kazałam mu teraz przecierać te kurze bo to coś okropnego tak zapuścić mieszkanie.

ja chcę już Wam życzyć Wszystkiego Naj spełnienia marzeń i dużo miłości , no i upragnionych dwóch kreseczek w odpowiednim czasie:)to tak na wypadek jakbym nie znalazła czasu na forum do świąt.
Doczytałam tylko ostatnią stronę muszę trochę po garnąć zanim kumpela przyjdzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry