Wisieńka
Fanka BB :)
diablica , edytka ogłaszam zawieszenie broni, stop i ani słowa więcej, bo nakrzycze na was.
Niech to będzie miły wątek. Sprawa rozwiąże sie sama pewnie. Edycia nie wkurzaj się a diabliczko odpuść troszkę. Plissssssssssssssss. Zwłaszcza, ze to przeciez poczatek naszej pisaniny...
U nas katarek na odchodnym, uffffffffff:-)
Kamea przepis dałam do tematu PIERNIKOWO , mam nadzieję, ze się uda
Bunny o byłam przed chwia kupic dziadkowi piżamę w prezencie i masa ludzi, szok. Nie pracują czy co, ze tak od rana:-)
Karola nie wiem jak to jest z tym planowaniem płci ale u nas definitywnie zgodnie z tymi zasadami powinien być chłopak, którym Emilka była na 2 pierwszych usg. Cóz efekt bułeczka jak to mówię
Jord mam nadzieje, ze u was zdrowiej
**** dla wszystkich a ja spadam do obiadku
Niech to będzie miły wątek. Sprawa rozwiąże sie sama pewnie. Edycia nie wkurzaj się a diabliczko odpuść troszkę. Plissssssssssssssss. Zwłaszcza, ze to przeciez poczatek naszej pisaniny...U nas katarek na odchodnym, uffffffffff:-)
Kamea przepis dałam do tematu PIERNIKOWO , mam nadzieję, ze się uda
Bunny o byłam przed chwia kupic dziadkowi piżamę w prezencie i masa ludzi, szok. Nie pracują czy co, ze tak od rana:-)
Karola nie wiem jak to jest z tym planowaniem płci ale u nas definitywnie zgodnie z tymi zasadami powinien być chłopak, którym Emilka była na 2 pierwszych usg. Cóz efekt bułeczka jak to mówię
Jord mam nadzieje, ze u was zdrowiej
**** dla wszystkich a ja spadam do obiadku
narazie mam w planach pizze
) Teraz trzeba czekać aż to wsychnie, kolejna wrstwa. Znowu czekać aż wyschnie dopiero później ściany. Do tego K. normalnie chodzi do pracy, więc czasu jest jeszcze mniej. Całkiem prawdopodobne, że to świąt się nie wyrobi. Wściekła jestem na niego bo bawi się z tym już od września!!! Ciągle mu coś wypada
chyba bedzie trzeba cos zmienic w moim jadlospisie