Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No Jord gdyby można tak było to o ile łatwiej w życiu i pewnie dłużej byśmy pożyły bo bez nerwów i stresów "co znów dolega mojemu dziecku" oj ja też padam na twarz a jeszcze najgorsze przede mną GOTOWANIE
dla mnie to by było świeto jakby on był wogóle w domu....
tak tak Wszytkim życzę spokojnych przede wszystkim i ogrzanych ciepłem rodzinnej miłości Świat.
W kwestii smoczka to u mnie jak u diablicy - Staszko nigdy nie dostawał (jeszcze w szpitalu pielęgniarki Mu kilka razy próbowały dać, ale nawet wtedy wypluwał, a potem my już nigdy nawet nie próbowaliśmy ;-)) - z butelki też chętnie nie pił..
A tak w ogóle to dzień dobry no i super dnia życzę :-) Teraz zmykam do pracy, jutro praca + dyzur, ale potem ŚWIĘTA No nie mogę się pogodzic z tym, ze ten czas tak szybko leci..
Czesc dziewczyny!Niestety jeszcze w pracy dzis i jutro!A pracy w domu tyle ze szkoda mowic!
MY z mezem mykam do hotelu na sylwestra w wiekszym gronie bo zebrało nas sie około 40 osob a sylwester jest na 90 osob!Juz tam spedzałam kilka miłych imprezek wiec mam nadzieje ze bedzie fajnie A maluda zostaje z dziadkami na słuzbie !w zeszłym roku to obudził im sie około 12 i ogladał sztuczne ognie!
Teraz troszke mniej mnie bedzie bo tak jak pisalam maz ma urlop i chcemy troszke pobyc ze soba,do tego robimy sobie male wycieczki itd mam nadzieje ze rozumiecie ;-)
Bunny -cieszę się ,że smakowało
ja już sprzątanie mam za sobą, zostało gotowanie dużo nie szykuję bo i tak wyjeżdżamy na całe Święta , zrobiłam dziś rybkę po grecku i sałatkę rozbiłam na jutro do smażenia schaby jutro smażenie rybek i mięsa no i wieczorem wyjazd do babci więc nie będzie mnie aż do po świętach więc życzę wszystkiego naj dla Was wszystkich z okazji tych świąt chyba już składałam życzenia ,ale raz jeszcze nie zaszkodzi:-)