K
kobietka22
Gość
Jord- zdrówka dla małej
Bunny- tak się cieszę :-)nawet nie wiesz jak
My wczoraj wieczorem wróciliśmy od rodzinki , mój M był grzeczny ,ale szwagrowie moi to sobie dali nieźle jak odjeżdżaliśmy to padli i spali jak zabici, a teściu sobie coś tam marudził pod nosem ogólnie Święta oblali ,że hej aż się boję co będzie w Sylwestra , a i z teściową nie było źle postanowiłam jej pomóc i była zadowolona ze mnie (szok
)no cóż Święta to taki czas ,że każdy każdemu życzliwszy się robi może tak zostanie na cały rok.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.

Bunny- tak się cieszę :-)nawet nie wiesz jak
My wczoraj wieczorem wróciliśmy od rodzinki , mój M był grzeczny ,ale szwagrowie moi to sobie dali nieźle jak odjeżdżaliśmy to padli i spali jak zabici, a teściu sobie coś tam marudził pod nosem ogólnie Święta oblali ,że hej aż się boję co będzie w Sylwestra , a i z teściową nie było źle postanowiłam jej pomóc i była zadowolona ze mnie (szok
)no cóż Święta to taki czas ,że każdy każdemu życzliwszy się robi może tak zostanie na cały rok.Pozdrawiam wszystkie dziewczynki.
ja moge powiedziec ze staranka zaczelabym od razu ale jeszcze nie moge 
no ta ja uciekam papa
No dosłownie jakby cwaniak nie pamietał, że WSPÓLNIE ustaliliśmy, że możemy zacząć się starać od kwietnia i ani dnia wczesniej (wszystko zalezało od mojej pracy a co za tym idzie bezpieczeństwa dla maleństwa w brzuchu).. A co do Izby Przyjęć to współczuję!
Strasznie Ci zazdroszczę! Mój M miał okazję, zeby wrzucic mi kolejny kamień do mojego ogródka: WSZYSCY u nas w rodzinie staraja sie o kolejne dzieci! No szykuje sie kolejny wyz demograficzny jak nic! 
Wtedy tylko szybkie pakowanko i pojechaliśmy na Świeta, a wróciłam własnie przed chwilą, w sumie całkiem wypoczeta, poza tym, ze chora ;-) No i L4 mam, póki co 1 dzień, pewnie jeszcze jutro, a potem się zobaczy :-)