K
kobietka22
Gość
Kinga- a co to jest ten kastagnus?I na co to działa?
halo halo gdzie jest reszta forumowiczek?
halo halo gdzie jest reszta forumowiczek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak wiec ponieważ i moje cykle są różne to zacznę łykać a może akurat i nam pomoże. tylko nie należy go brać dłużej niż 4cykle.. potem trzeba zrobić sobie przerwę... najlepiej zapytać ginekologa.a wiesz że nie.. ostatni raz robiłam sobie badania z pół roku temu.. musze porobić w styczniu.Kinga - a badałaś sobie prolaktynę?bo czasem zbyt wysoka powoduje ,że cykle są nieregularne.
dziekuje Ci.. dowiem się i pewnie wybiore do specjalisty. Chce porządnie wziasc sie za te drugie dziecie.Kinga- ja zgłosiłam się do endokrynologa , i powiedziałam ,że mam problemy z hormonami i położył mnie na dwa dni do szpitala na badania i zbadali mi estradiol, prolaktynę, progesteron, i inne hormony może też się wybierz do endokrynologa i zapytaj czy hormony mogą mieć z tym związek bo ja miałam właśnie za wysoką prolaktynę ,a rosła mi od leków , teraz mam zmienione i odpukać już dwie @ miałam o czasie.