Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne ze kilkukolorową zrobiłam!! Na dole truskawkowa, później agrestowa a na górze pomarańczowa, wszystko przekładane pokrojoną brzoskwinią z puszki
noce nie przespane należa tylko do nas.....
hehehehehehehe
o albo pleśniak też podobna bajka....rachu ciachu i ciacho gotowe
Wychodzimy z M z założenia, ze dobrze rozwieszone po praniu ubranienie jest wymięte - no, chyba, ze gdzies idziemy na rzeczywiście elegancko to Mprasuje
Fajnie, że juz tak wczesnie wiedziałaś, ze chcesz dziecko! Ja takświadomie to poczułam, że chcę jak zobaczyłam pierwsze USG, jak Staś miał 3mm.. Wcześniej chciałam, mówiłam że chcę (na prawde tak czułam), ale było todla mnie w pełni abstrakcyjne.. Dopiero własnie przy tym USG poczułam co naprawdę znaczy chcieć 
A co domamy to brak słów ..
Z resztą juz sama ciąża we mnie wszytsko pozmieniała - wczesniej miałam plany (do których intensywnie dazyłam), żeby zrobic karierę naukową, żeby może zostac na uczelni i tak dalej i tak dalej - a jak juz Stas był u mnie w brzuchu to nagle okazało się, że to rodzina jest centrum wszechświata
I teraz jak bym mogła to w ogóle bym nie pracowała ;-)